A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

«Тіньова» зарплата — майбутнє без гарантій!

Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області звертає увагу громадян: розмір пенсії безпосередньо залежить від набутого страхового стажу. Кожна працездатна особа має бути зацікавлена у власному пенсійному забезпеченні при досягненні пенсійного віку, повинна усвідомлювати всі ризики та наслідки неофіційного працевлаштування.

14:11 23.11.2020

Членами громадського формування з охорони громадського порядку виявлено злочинців

Під час патрулювання, 20 листопада 2020 року,  членами громадського формування з охорони громадського порядку Таврійської сільської ради  виявлено 2 «чорних лісорубів». Затримати на місті злочину вдалося лише одного чоловіка за підозрою у незаконній порубці 51 колоди дубів на території с. Юрківка біля Норової Балки. Вартість збитків завданих державі встановлюється.

13:04 23.11.2020

В бібліотеках Таврійської громади проведено заходи до Дня Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день було започатковано у 2014 році з нагоди початку двох революцій, які відбулися в Україні у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

11:35 23.11.2020

Другий етап висадки дерев

Сьогодні, 18 листопада 2020 року, відбувся другий етап висадки дерев у с. Таврійське в парковій зоні біля адмінбудинку. У другій половині дня  сільський голова, його заступник, староста с. Юрківка,  працівники ради та активіст Василь висадили 25 молодих саджанців .

15:28 18.11.2020

Є діти, яким Ви можете допомогти! Відкрий своє серце! Стань патронатним вихователем!

За сприяння благодійної організації «Партнерство кожній дитині», Всесвітнього дитячого фонду та Міністерства соціальної політики України з 2016 року в Україні активно розвивається нова форма тимчасового сімейного виховання – сім’я патронатного вихователя, яка покликана уникнути потрапляння дитини до інтернатних закладів. До сім’ї патронатного вихователя можуть бути влаштовані діти з однієї родини віком від народження до 18 років, які потрапили в складні життєві обставини.

14:16 17.11.2020

Відбулися збори

Сьогодні, 13 листопада 2020 року, в сесійній залі Таврійської сільської ради відбулися збори представників громадського формування громади, представників Оріхівського відділення Пологівського лісництва та представників товариства мисливців і рибалок. На засіданні були розглянуті питання щодо незаконної вирубки дерев у лісосмугах, очищення річки та їх зариблення, щодо дотримання правил безпеки під час полювання (при наближенні до населеного пункту, місця відпочинку, збору людей  за  200  метрів  мисливець зобов'язаний розрядити рушницю). Під час обговорення питань дійшли висновку, що тільки при тісній взаємодії органів влади та небайдужих жителів громади, ми зможемо навести лад і вчасно відреагувати на порушення.

14:36 13.11.2020

Розпочато озеленення в громаді

Розпочато роботу з організації озеленення населених пунктів громади. Перший етап відбувся цього тижня в с. Юрківка під керівництвом старости Олександра Трюхана та за участі  працівників КП «Таврійськдобробут». Було висаджено  близько 50 саджанців, а саме: сосни, дуби, глоди, черемха та горобина.

11:00 13.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора