A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фестиваль «Заговори, щоб я тебе побачив!»

Дата: 22.02.2021 15:49
Кількість переглядів: 1592

«Заговори, щоб я тебе побачив!» –  знаменитий вислів давньогрецького мислителя Сократа, який вже багато років поспіль мотивує ораторів-початківців. Красномовний виступ  завжди викликає захват, слугує чи не найважливішим інструментом впливу та переконання публіки. Саме ж вміння впливати на аудиторію розвивається з самого дитинства через роботу зі словом, розумінням його сили та глибини. З метою виявлення та підтримки творчо обдарованих дітей дошкільного віку та учнівської молоді, підвищення рівня мовної освіти й культури, удосконалення навиків майстерного володіння словом протягом лютого  вихованці та учні закладів освіти нашої громади разом зі своїми керівниками  мали можливість взяти участь у  Міжрегіональному фестивалі ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив», підготувавши  відео-виступи відповідно до номінацій, визначених у Положенні фестивалю. Таким чином, на розгляд членів журі були представлені 16 виступів юних, талановитих ораторів, з них 3 учасники – вихованці дошкільного підрозділу «Чебурашка», 12 – учнів 1-4 класів та  2 учні 11 класу. За підсумками міжшкільного етапу в номінації «Добре слово краще за багатство» було визначено переможців:

І місце – Носенко Олександра, учениця 2 класу КЗ «НВК «Перспектива»,

ІІ місце –  Лисенко Вікторія та Кучугурна Вероніка (вихованки дошкільного підрозділу), Бублик Анастасія, учениця 2 класу КЗ «НВК «Перспектива», Кубишкіна Інна, учениця 2 класу Юрківської філії КЗ «НВК «Перспектива»;

ІІІ місце – Пилипенко Дар?я та Кошелев Андрій, учні 4-а класу КЗ «НВК «Перспектива, Моррелл Анастасія учениця 4 класу Юрківської філії КЗ «НВК «Перспектива».

В номінації «Слово є вчинок» перемогу здобула Кириченко анастасія, учениця 11 класу КЗ «НВК «Перспектива».

Переможці та всі учасники Фестивалю були нагороджені грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту, а також солодкими подарунками. Учасники, які отримали І місця візьмуть участь в Обласному етапі Фестивалю.

Дякуємо всім учасникам, їхнім керівникам та батькам за  справжнє естетичне задоволення, яке отримали глядачі в соціальних мережах та члени журі, переглядаючи виступи учасників Фестивалю.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора