A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Турнір з пляжного волейболу до Дня фізичної культури і спорту

Турнір з пляжного волейболу до Дня фізичної культури і спорту

З нагоди відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту з ініціативи комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради Запорізької області за підтримки Таврійської сільської ради 18 вересня на спортивному майданчику Таврійської громади відбувся турнір з пляжного волейболу серед дітей та дорослих громади.

08:38 21.09.2020

Заходи з нагоди 77-ї річниці визволення  с.Таврійське та с.Юрківка від фашистських загарбників

Заходи з нагоди 77-ї річниці визволення с.Таврійське та с.Юрківка від фашистських загарбників

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

14:22 19.09.2020

Відбулися змагання з дзюдо

Відбулися змагання з дзюдо

День фізичної культури і спорту в Україні святкується щорічно у другу суботу вересня. Його головна мета - залучення населення України до занять спортом і фізкультурою, а також - пропаганда активного здорового способу життя.

13:07 18.09.2020

Пішов з життя Іценко Юрій Григорович

Пішов з життя Іценко Юрій Григорович

Пішов з життя Іценко Юрій Григорович. Хороша людина, гарний сім’янин, високий професіонал. Сім’я втратила годувальника, громада – ЛЮДИНУ.

09:18 18.09.2020

Запобігання злочинності серед неповнолітніх

Запобігання злочинності серед неповнолітніх

Правопорушення, здійснені неповнолітніми, - це небезпечне соціальне явище. У підлітків завжди виникає бажання стати незалежним, спробувати щось нове, побувати в новій, цікавій обстановці. Це природно і навіть корисно для дітей - все це частина дорослішання. Але вони можуть ризикувати, особливо коли опиняються поза увагою своїх батьків. Тиск однолітків, нудьга, нестримна енергія, а можливо, й інші фактори, що впливають на поведінку, наприклад вживання пива ... можуть призвести до невиправданого ризику - і навіть коштувати життя. Проявивши непослух один раз, дуже легко потім здійснити більш серйозний проступок.

15:14 17.09.2020

Виставка «Осінь золотава в гості вже прийшла»

Виставка «Осінь золотава в гості вже прийшла»

Осінь – це надзвичайна, чарівна і казкова пора року. Та, окрім краси, вона приносить нам щедрий врожай та дарунки від природи. Ця пора року завжди була особливою для українців, сповнена різними традиціями та святами. Сьогодні в Юрківській філії «КЗ «НВК «Перспектива» розпочалась щорічна виставка «Осінь золотава в гості вже прийшла», де свої роботи презентували учні 1-8-х класів.

13:22 17.09.2020

Головне управління Пенсійного фонду України інформує  про проведення перерахунку пенсій з 1 вересня

Головне управління Пенсійного фонду України інформує про проведення перерахунку пенсій з 1 вересня

Відповідно до Закону України 822-IX «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» з 1 вересня 2020 року передбачено збільшення розміру мінімальної заробітної плати з 4723 грн до 5000 грн (на 277 грн).

16:36 08.09.2020

Пільгові категорії при зарахуванні до вищих навчальних закладів

Пільгові категорії при зарахуванні до вищих навчальних закладів

Конституцією України кожному гарантується право на освіту. Безоплатно здобути вищу освіту в державних та комунальних закладах можливо на конкурсній основі. Однак існує визначена категорія осіб, які можуть бути зараховані до вищих навчальних закладів на пільгових умовах. Щороку Міністерство науки і освіти затверджує Умови прийому для здобуття вищої освіти на наступний навчальний рік.

16:04 03.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора