A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Держенергонагляд попереджає: рибалити поблизу ліній електропередачі суворо заборонено!

У літній сезон приємним та досить поширеним відпочинком серед багатьох людей є риболовля. Проте, навіть на риболовлі може спіткати такий небезпечний фактор, як електрострум, адже досить часто поблизу водойм знаходяться повітряні лінії електропередачі (далі – ЛЕП).

11:50 14.08.2020

Викидають рештки тварин

Шановні мешканці громади! Ми всі хочемо жити в європейській країні, але доки будуть на наших узбіччах незрозумілі рештки з непотребом сподіватися на кращі зміни - марна справа. Сьогодні до сільської ради звернулися громадяни і повідомили про знахідку в районі села Любимівка мішок з відходами тваринного походження. Питання: хто і навіщо робить такі дивні речі? Невже не можна провести утилізацію іншим способом? Давайте будемо більш культурними та поважати людей, які живуть поруч, адже на цей мішок могли натрапити  діти!

14:56 06.08.2020

ПРИВІТАЛИ З 90-РІЧЧЯМ!

3 серпня свій 90 - річний ювілей відзначає жителька с. Таврійське Деркач Марія Іванівна.

15:32 03.08.2020

Будьте обережні! Небезпеку видно не одразу! Зупинимо торгівлю дітьми разом!

Майбутнє України, як і кожної держави, безпосередньо залежить від забезпечення безпеки та належного виховання дітей, найбільш уразливої частини суспільства. Тому захист цієї категорії громадян від суспільно – небезпечних посягань – одне з найважливіших завдань правової держави.  .

14:59 30.07.2020

Людина – не товар!

Щороку, починаючи з 2014 року, 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.  

14:56 30.07.2020

Працюй-Безпечно!

Щороку збільшується кількість людей в Україні, які шукають заробіток за кордоном. Багато хто їде за великим заробітком та не здогадується, що за бажанням заробити більше грошей стоїть і ризик втрапити в ситуацію торгівлі людьми. Роботодавець, який дає обіцянки гарних умов праці, житла, гарної оплати, може буди  перетворюються на нелюдські умови, знущання, погрози всій сім’ї розправою за розголошення про таке ставлення потенційного «роботодавця».  Щоб не опинитися в «брудних, злочинних тенетах» дотримуйтесь таких правил:

14:53 30.07.2020

Україна - одна з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі

Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми. За даними дослідження, проведеного на замовлення МОМ, з 1991 року понад 260 000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.

14:47 30.07.2020

Запоріжці сплатили 61 мільйон гривень податку на нерухомість

У першому півріччі до місцевих бюджетів регіону надійшло 61 мільйон гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що на 5 мільйонів або на 9 відсотків більше, ніж торік. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

11:07 30.07.2020

Свято Таврійської громади

  День громади - особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить свій край, свої села, тих людей, чиєю працею воно створювалось. 28 липня Таврійський край відсвяткував четверту річницю утворення громади.

10:56 29.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора