A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Скажи НІ наркотикам!

Скажи НІ наркотикам!

Проблема наркоманії на сьогоднішній день є дуже болючою і потребує термінового вирішення. Наркоманія  – це тяжке, соціально небезпечне  захворювання. Особливо жахливо те, що  у найбільшій групі ризику є підлітки. Наше майбутнє – це наші діти, а вони особливо вразливі та піддаються впливу. І не важливо де Ви живете, хто Ваші батьки, друзі - кожен може стати наркозалежним.

13:21 26.06.2020

Молодість – найкраща пора

Молодість – найкраща пора

Молодість – найкраща пора в житті людини, спогади про яку кожен з трепетом зберігає у своєму серці. Це  час випробувань, творчого натхнення, становлення, професійного вибору, час, що безперечно вирізняється оптимізмом, енергією, завзяттям, новим баченням і неординарними рішеннями.

13:02 26.06.2020

Відкриття персональної виставки Завгороднього А.М.

Відкриття персональної виставки Завгороднього А.М.

25 червня в Таврійському сільському будинку культури відбулося відкриття персональної виставки професійного художника, нашого земляка Анатолія Завгороднього під назвою «Україно! Ти в моєму серці назавжди!». Графіка, ескізи, живопис увійшли до експозиції, серед яких є картини минулих років та зовсім нові роботи, які раніше ніде не експонувалися.

08:56 26.06.2020

Оріхівський районний відділ філії Державної установи  «Центр пробації» в Запорізькій області шукає волонтерів!

Оріхівський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області шукає волонтерів!

Незважаючи на пандемію коронавірусу діяльність уповноважених органів з питань пробації продовжується, адже в таких скрутних обставинах сприяння засудженим до альтернативних видів покарань особливо актуальна як ніколи. Кожен небайдужий та ініціативний громадянин, якому виповнилося 18 років, може прийняти участь та допомогти працівникам Оріхівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області в зборі, узагальненні та систематизації інформації, а також в здійсненні наглядових заходів, наданні консультативної допомоги, проведенні виховних бесід, підвищенні освітнього рівня, залучення до культурного життя суб’єктів пробації. Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до ЗУ (Закон України) «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, ЗУ «Про захист персональних даних», ЗУ «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

10:03 24.06.2020

Рівень укомплектування вакансій  в Запорізькій області є одним з найвищих в Україні і складає 85%

Рівень укомплектування вакансій  в Запорізькій області є одним з найвищих в Україні і складає 85%

Послугами служби зайнятості Запорізької області у січні-травні 2020 року скористались 64,2 тис. осіб, які шукали роботу. З них 40,6 тис. мали статус зареєстрованого безробітного (на 4,7 тис., або на 13% більше, ніж за аналогічний період минулого року).

09:57 24.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора