A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Побудований майданчик для пляжного волейболу

Дата: 14.09.2020 14:12
Кількість переглядів: 1400

В спортивному залі комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради проходять тренування з волейболу.

 

І зовсім не обов’язково їхати на море, щоб зайнятися одним з найпопулярніших пляжних видів спорту – волейболом…

 

Сонце, пісок, сітка і м’яч – ось і все, що необхідно для улюбленого мільйонами людей пляжного волейболу.

 

Це добре розуміють сільська рада та наші спонсори: і словом, і ділом завжди приходять на допомогу нашому закладу.

 

Завдяки їх підтримці та небайдужості у цьому році у мешканців громади з’явилася можливість грати в волейбол на вуличному майданчику.

 

Висловлюємо найтепліші слова подяки нашим друзям – депутату Запорізької обласної ради Лупиносу Віталію Юрійовичу та виконуючому обов’язки керуючого ТОВ «Коаліназов» Стрільцю Сергію Степановичу за надання трьох машин піску для облаштування волейбольного майданчика.

 

Ваша підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем нашої громади і розуміння непересічної важливості спортивного виховання мешканців громади.

 

Не залишився осторонь від доброї справи директор комунального підприємства «Таврійськдобробут» Трюхан Андрій Григорович. Наданий ним екскаватор під управлінням вправного працівника майстерно розрівняв ділянку під майданчик.

 

Роботи по облаштуванню майданчика дуже багато. Тому на перший поклик на допомогу тренерам Центру культури відгукнулися небайдужі мешканці громади. Відклавши безліч власних турбот та проблем, прийшли і підготували майданчик для гри в пляжний волейбол.

 

Висловлюємо велику вдячність всім, хто долучився до створення волейбольного майданчику, а також тим, хто взяв участь в зборі коштів для придбання волейбольної сітки. Особлива подяка: родинам Кісельових - Андрію, Олені та Єгору, Темченко – Вадиму, Тетяні, Єлизаветі, Денису, Носенко - Євгену, Даніїлу, Салтикову Олександру, Тверденку Олексію, Ситнику Івану, Маринченку Артему, Кучугурному Максиму, Запорожченку Олександру.

 

Ваші старання і час не витрачені даремно. Наша спільна мета - створення майданчика для пляжного волейболу досягнута, і довго буде радувати любителів волейболу.

 

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

 

Запрошуємо всіх бажаючих 18.09.2020 на змагання з пляжного волейболу: 14.00 год. – діти; 17.00 год. – дорослі.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора