A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Оріхівський районний відділ філії Державної установи     «Центр пробації» в Запорізькій області шукає волонтерів!

Оріхівський районний відділ філії Державної установи    «Центр пробації» в Запорізькій області шукає волонтерів!

Незважаючи на пандемію коронавірусу діяльність уповноважених органів з питань пробації продовжується, адже в таких скрутних обставинах сприяння засудженим до альтернативних видів покарань особливо актуальна як ніколи. Кожен небайдужий та ініціативний громадянин, якому виповнилося 18 років, може прийняти участь та допомогти працівникам Оріхівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області в зборі, узагальненні та систематизації інформації, а також в здійсненні наглядових заходів, наданні консультативної допомоги, проведенні виховних бесід, підвищенні освітнього рівня, залучення до культурного життя суб’єктів пробації. Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до ЗУ (Закону України) «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, ЗУ «Про захист персональних даних», ЗУ «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

15:20 03.09.2020

Заасфальтовано прибудинкову територію Таврійської АЗПСМ

Заасфальтовано прибудинкову територію Таврійської АЗПСМ

Завдяки спонсорській допомозі обласного депутата Віталія Лупиноса, заасфальтовано прибудинкову територію Таврійської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Відтепер пацієнти лікарні зі зручністю, не збиваючи ноги, можуть відвідати сімейного лікаря та отримати необхідну допомогу.

13:23 02.09.2020

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

З метою гідного вшанування пам’яті загиблих українських військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, з 2019 року, щорічно 29 серпня, в країні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

10:15 29.08.2020

День Державного Прапора України

День Державного Прапора України

Сьогодні вся Україна відзначає свято головного державного символу – Прапору України. Вшанування національного прапора – це найпрекрасніший вияв любові до держави, гордості за величне та історичне минуле нашого народу, віри в прекрасне майбутнє. Державний прапор України – один із найважливіших символів, який об’єднує усіх українців. Він є втіленням єдності, честі та гідності. Це символ свободи і волі, віри та сили українського народу.

09:14 23.08.2020

«Молоді та незалежні»

«Молоді та незалежні»

Ми, молодь Таврійської громади, щиро вітаємо всіх з головним державним святом – Днем Незалежності України!

13:12 19.08.2020

Персональна виставка Завгороднього А.М.

Персональна виставка Завгороднього А.М.

  З початку літа в Таврійському сільському будинку культури діє персональна виставка професійного художника, нашого земляка Анатолія Завгороднього під назвою «Україно! Ти в моєму серці назавжди!». Графіка, ескізи, живопис увійшли до експозиції, серед яких є картини минулих років та зовсім нові роботи, які раніше ніде не експонувалися.

11:09 19.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора