A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Святкуємо День Незалежності України

Дата: 24.08.2020 07:56
Кількість переглядів: 2148

 <>

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

 

Вітаємо всіх з головним державним святом – Днем Незалежності України!

 

Незалежність нашої Батьківщини  – це свобода кожного громадянина, самостійність місцевих громад, це розбудова нової європейської держави, це наше спільне щасливе майбутнє. Не може бути жодного сумніву в тому, що наш працелюбний народ в змозі побудувати успішну країну. І тільки разом, нашими спільними зусиллями ми можемо досягнути цієї високої мети. І ми її досягнемо!

 

Щиро вітаємо жителів та гостей нашої громади з Днем Незалежності України! Ми пишаємося нашою країною і з гордістю відзначаємо це державне свято!

 

 Від щирого серця бажаемо всім щастя та міцного здоров’я, добра й достатку, миру та щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

Тож, запрошуємо вас переглянути святковий онлайн-концерт.

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

Відеоматеріал Олексій Тверденко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора