A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанування осіб з особливими потребами в КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Вшанування осіб з особливими потребами в КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

13:43 03.12.2020

Відзначення Міжнародного дня інвалідів

Відзначення Міжнародного дня інвалідів

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я, і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги і уваги. 

12:41 03.12.2020

Розірви коло насильства

Розірви коло насильства

Як часто ми переконували себе, що нам здалося, що усі так живуть? Скільки разів ми стикалися із "мудрістю", що це нормально і така любов? Чи вагалися ми допомогти, вважали це приватною справою? Так, на жаль, нам вдається знаходити виправдання насильству. А правда така: якщо він любить тебе, то ніколи не вдарить; зробити боляче - це не прояв симпатії; твоя "хата не скраю", і ти можеш допомогти. Час називати речі своїми іменами, ніхто не заслуговує на насильство. Без усіляких "але".

10:58 03.12.2020

Забезпечення людей з інвалідністю продуктивною роботою – завдання служби зайнятості

Забезпечення людей з інвалідністю продуктивною роботою – завдання служби зайнятості

Щорічно 3 грудня спільнота відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю. Цей день не можна назвати святковим, але він підкреслює необхідність забезпечення рівних прав осіб з інвалідністю і їх участі в житті суспільства. У нашій країні саме на державну службу зайнятості покладено завдання сприяти у пошуку роботи людям з інвалідністю.

15:46 02.12.2020

Отримали гуманітарну допомогу

Отримали гуманітарну допомогу

Комунальна установа « Центр надання соціальних послуг» Таврійської сільської ради Оріхівського району Запорізької області продовжує співпрацю з благодійним магазином «Дари Добро».

15:19 02.12.2020

ШУКАЄМО ВОЛОНТЕРІВ

ШУКАЄМО ВОЛОНТЕРІВ

Незважаючи на пандемію коронавірусу діяльність уповноважених органів з питань пробації продовжується, адже в таких скрутних обставинах сприяння засудженим до альтернативних видів покарань особливо актуальна як ніколи. Оріхівський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області - запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.

14:55 01.12.2020

В селі Юрківка відзначала 90-річний ювілей  Чудновець Ганна Іллівна

В селі Юрківка відзначала 90-річний ювілей Чудновець Ганна Іллівна

Сьогодні, 01 грудня 2020 року в селі Юрківка відзначала 90-річний ювілей жителька села – Чудновець Ганна Іллівна. У цей день її щиро вітали голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко, староста с. Юрківка Олександр Трюхан, голова ветеранської організації с. Юрківка Катерина Назаренко, директорка КУ "ЦНСП" Таврійської сільської ради Надія Кернична, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Оксана Таран.

10:07 01.12.2020

Привітання з 90 річчям

Привітання з 90 річчям

Сьогодні, 1 грудня 2020 року, відзначає свій поважний ювілей – 90-річчя – мешканка с. Таврійське Катерина Іванівна Левченко. Привітати ювілярку з визначною подією завітали сільський голова Микола Свириденко та заступник голови ветеранської організації Любов Лазько.

09:57 01.12.2020

Розпорядження

Розпорядження

Про скликання третьої сесії Таврійської сільської ради восьмого скликання

09:02 01.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора