A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ВІТАЄМО НАЙЧАРІВНІШИХ!

Дата: 07.03.2021 13:22
Кількість переглядів: 2055

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси – 8 березня, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими.

 

В Таврійській громаді відбулися заходи, присвячені цьому весняному святу.

 

Святково оформлене фойє Таврійського сільського будинку культури вже при вході всім задавало піднесеного настрою. Відвідувачі мали змогу сфотографуватися на фоні фотозони, прикрашеної прекрасними виробами наших умілих діток, виготовлених на гуртку декоративно - прикладного мистецтва разом з керівником Тамілою Глебенко.

 

Кожній жінці напередодні свята хочеться виглядати яскравіше і привабливіше, ніж зазвичай. Тому на першому плані у них – створення святкового образу – макіяж, манікюр, зачіска та вбрання.

 

Створити ідеальний образ прекрасній половині людства допомагала виставка-огляд  під назвою «Світ очима жінок», що діяла протягом тижня у Таврійській сільській бібліотеці. У матеріалах, зібраних на виставці, відвідувачі-жінки мали змогу знайти корисну інформацію про одяг, аксесуари, підібрати для себе гарну зачіску, скористатися порадами по вихованню дитини, як бути успішною та якнайдовше залишатися чарівною, красивою і здоровою.

 

На виставці представлені видання про рідну неньку, її материнську любов, збірки кулінарних рецептів, по догляду за кімнатними рослинами та облаштуванню домівки. Для рукодільниць стали у нагоді видання по в’язанню та вишивці, а також багато інших цікавих матеріалів для жінок.

 

05 березня в Таврійському сільському будинку культури відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня, який підготували працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».

 

 Підготовлена концертна програма та творчі номери вартували того, аби відволіктися від робочих буднів і стати головною окрасою свята, поринути у вир емоцій і отримати естетичну насолоду від побаченого та почутого.

 

На початку заходу голова Таврійської громади Микола Свириденко від імені усіх чоловіків привітав представниць прекрасної статі із найжіночнішим святом весни, зазначивши що у Таврійській громаді – найкращі жінки, а їхні серця настільки гарячі, що й навіть зиму можуть розтопити; вручив грамоти Таврійської сільської ради за особистий внесок у розвиток Таврійської об’єднаної територіальної громади; побажав усім щасливої долі, жіночого щастя і здійснення мрій.

 

 Галантний ведучий заходу Андрій Кісельов не лише вихваляв жінок – красивих, мудрих, коханих, а й наголошував на їхній необхідності у житті чоловіків. Причому без певної нотки гумору тут не обійшлося, адже згадали і кумедні ситуації, в яких представники прекрасної половини себе поводять не так, як чоловіки. Вони хочуть уваги, підтримки, підставленого мужнього плеча, допомоги, щастя, кохання, подарунків і сюрпризів. А якщо чоловік невчасно прийшов додому чи не купив усе по списку в магазині, то вже образи чи навіть скандал. Або ж, якщо чоловік забув про річницю весілля – то взагалі кошмар.

 

Проте, незважаючи на це, все ж чоловіки погодяться, що без жінок неможливо жити, бо вони – хранительки родинного тепла, вони – трудівниці, вони – мами. Їхньої любові вистачить на всіх, їхнє серце – добре, а душа – ніжна.

 

Всі гарні слова, всі компліменти цього дня були адресовані прекрасним жінкам. Та й не тільки слова...

 

Справжнім подарунком для жінок громади став святковий концерт, подарований творчими колективами будинку культури.

 

Свої виступи глядачам подарували творчі колективи художньої самодіяльності Центру культури: танцювальний колектив «Ритм» (керівник Ганна Литвиненко), танцювальний колектив «Колорит» (керівник Анна Тарасенко), вокальний колектив «Дзвіночки» (керівник Ірина Нагурна); вокалісти Оксана Данильченко, Тетяна Темненко, Юлія Пилявська; а також гуморист Максим Катруша.

 

Родзинкою заходу стали оригінальні театралізовані гумористичні постановки, які подарували актори: Олексій Тверденко, Анна Тарасенко, Євен Носенко, Андрій Кісельов, Олександр Салтиков.

 

Завдяки аматорам культури кожна жінка відчула святковий настрій і теплоту привітань.

 

Вітаємо всіх жінок з днем жіночності, любові та весни. Чоловіки завжди намагаються здаватися сильними і розумними. Але за кожним успішним чоловіком стоїть мудра жінка. Саме ви надихаєте чоловіків на підкорення нових вершин, огортаючи коханням та ніжністю.

 

Нехай у кожній вашій оселі завжди лунає дитячий сміх, панують злагода і любов.

Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.

 

Зі святом, любі жінки!

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора