A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПЕРЕХІД НА ЕЛЕКТРОННІ ТРУДОВІ КНИЖКИ

ПЕРЕХІД НА ЕЛЕКТРОННІ ТРУДОВІ КНИЖКИ

Верховна Рада України 5 лютого 2021 року прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі», який передбачає поступовий перехід від паперових до електронних трудових книжок протягом п’яти років. У цей період можна буде використовувати одночасно як паперову так і електронну трудову книжку.  

09:21 02.03.2021

Чи обов’язково відвідувати тренінги та семінари, якщо ти професіонал у своїй сфері?

Чи обов’язково відвідувати тренінги та семінари, якщо ти професіонал у своїй сфері?

Для того, щоб залишатися на вершині успіху в обраній професії, необхідно час від часу відвідувати профільні семінари, тренінги та майстер-класи. Це не лише про людей, які щойно почали опанування нової професії, але й про професіоналів. Далі наводимо декілька змістовних аргументів, які стовідсотково розвіють сумніви щодо відвідування подібних заходів.

09:48 24.02.2021

В Україні працює Гід з державних послуг

В Україні працює Гід з державних послуг

27 серпня 2020 року Міністерством цифрової трансформації України запроваджено Гід з державних послуг, який розміщується на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг «Портал Дія» та доступний за посиланням: https://guide.diia.gov.ua/.

08:27 23.02.2021

Фестиваль «Заговори, щоб я тебе побачив!»

Фестиваль «Заговори, щоб я тебе побачив!»

«Заговори, щоб я тебе побачив!» –  знаменитий вислів давньогрецького мислителя Сократа, який вже багато років поспіль мотивує ораторів-початківців. Красномовний виступ  завжди викликає захват, слугує чи не найважливішим інструментом впливу та переконання публіки. Саме ж вміння впливати на аудиторію розвивається з самого дитинства через роботу зі словом, розумінням його сили та глибини. З метою виявлення та підтримки творчо обдарованих дітей дошкільного віку та учнівської молоді, підвищення рівня мовної освіти й культури, удосконалення навиків майстерного володіння словом протягом лютого  вихованці та учні закладів освіти нашої громади разом зі своїми керівниками  мали можливість взяти участь у  Міжрегіональному фестивалі ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив», підготувавши  відео-виступи відповідно до номінацій, визначених у Положенні фестивалю. Таким чином, на розгляд членів журі були представлені 16 виступів юних, талановитих ораторів, з них 3 учасники – вихованці дошкільного підрозділу «Чебурашка», 12 – учнів 1-4 класів та  2 учні 11 класу. За підсумками міжшкільного етапу в номінації «Добре слово краще за багатство» було визначено переможців:

15:49 22.02.2021

В бібліотеках Таврійської громади вшанували пам’ять  Героїв Небесної Сотні

В бібліотеках Таврійської громади вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Їх вшановує Україна. Їхній приклад має зупинити й тих, хто нині розпалює вже нове, інше протистояння. 20 лютого по всій Україні відбуваються заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

16:25 19.02.2021

Стартує Місячник профорієнтації

Стартує Місячник профорієнтації

Сучасний ринок праці України характеризується дисбалансом між попитом та пропозицією робочої сили, який відображається у професійно-кваліфікаційній невідповідності.

10:11 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора