A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ «КОЗАЦЬКА КОЛЯДА-21» ОТРИМАЛИ НАГОРОДИ 

Дата: 16.03.2021 08:08
Кількість переглядів: 1253

12 березня в обласній державній адміністрації відбулася церемонія нагородження переможців фестивалю-конкурсу вертепів «Козацька Коляда-21». Дитячі та юнацькі колективи, що брали участь у зимових святах, привітали заступниця голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова та  директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Владислав Мороко.

 

Заступниця голови облдержадміністрації Злата Некрасова відзначила, що Всеукраїнська федерація «Спас» відроджує та розвиває не лише бойові традиції, а й автентичні обряди українського народу. Вона подякувала дітям та молоді, педагогам та керівникам творчих колективів за збереження української культурної спадщини.

 

Президент Запорізької обласної федерації «Спас» Костянтин Рижов розповів про традиції проведення фестивалю-конкурсу вертепів, який вже багато років проводиться під час Різдвяних свят у Запоріжжі.

 

Владислав Мороко зазначив, що фестиваль-конкурс вертепів «Козацька Коляда» щорічно стає яскравою прикрасою традиційного обласного Новорічно-Різдвяного фестивалю, приймає гостей-колядників з різних областей України. Запорізька молодь не лише зберігає обряди, але й живе ними.

 

За результатами фестивалю-конкурсу вертепів «Козацька Коляда-2021» -ІІІ місце посів вокальний колектив «Зоряниця» комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської об’єднаної територіальної громади (керівник Тетяна Темненко).

 

Колектив нагороджений кубком та дипломом.

 

Вітаємо з перемогою та бажаємо нових злетів.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора