A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЯСКРАВІ БАРВИ ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

Дата: 16.02.2021 12:38
Кількість переглядів: 2075

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина.


День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

 

Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

 

В Таврійській громаді відбулися заходи, присвячені Дню святого Валентина. Святково оформлене фойє Таврійського сільського будинку культури вже при вході всім задавало піднесеного настрою. Відвідувачі мали змогу сфотографуватися на фоні фотозони, прикрашеної прекрасними виробами наших умілих діток, виготовлених на гуртку декоративно - прикладного мистецтва разом з керівником Тамілою Глебенко.

 

Створюючи з любов?ю різнобарвні валентинки та листівки, вихованці гуртка ДПМ позмагалися між собою яскравістю та креативністю виробів. Всі учасники нагороджені грамотами, а переможці отримали солодкі подарунки.

 

До свята організована акція «Подаруй часточку любові!». Кожен мав змогу виготовлені власноруч валентинки чи листи-привітання для воїнів опустити до яскравої скриньки - «пошти кохання». Волонтери із задоволенням передали цю скриньку мужнім хлопцям, які захищають Україну.

 

В бібліотеках громади зазвичай проводиться цілий цикл заходів, присвячених Дню Валентина. Насамперед бібліотечні зали оформлюються відповідними святковими елементами, організовуються виставки валентинок, які подаровані читачами.

В цьому році наші винахідливі бібліотекарі доклали максимум зусиль, щоб цікаво та змістовно організувати дозвілля користувачів.

 

В Таврійській сільській бібліотеці було організовано акцію «Признач побачення у бібліотеці». Під час акції працівники Центру культури пропонували всім бажаючим призначити побачення у бібліотеці, познайомитися з книгами про кохання, про свято всіх закоханих. Саме у ці найромантичніші дні у році, коли, здається, кохання витає у повітрі, відбувалося рандеву з книгою.

 

У бібліотеці експонується книжкова інсталяція «Кохання чарує світ», яка триватиме до 21 лютого. Увазі відвідувачів представлені найкращі книги про кохання. Найменших читачів зацікавили оповідання сучасних письменників для дівчат і хлопців, які тільки починають відкривати для себе світле почуття кохання.

 

Дорослі відвідувачі читального залу також мали можливість погортати сторінки яскравих журналів та познайомитися з інформацією про те, яку валентинку подарувати, факти, цифри та рекорди цього свята та хто має шанси створити щасливу родину.

 

Протягом тижня в бібліотеці працювала така собі «служба кохання». Вихованці гуртків Центру культури та інші відвідувачі з неймовірними емоціями анонімно зізнавалися один одному в коханні – складали валентинку з гарним літературним зізнанням у коханні. А такий собі симпатичний «Амурчик», в особі завідувача бібліотеки Людмили Логвін, допомагав їм у цьому, а потім передавав лист адресату.

 

Всі бажаючі користувачі інтернету завантажили свої улюблені фото з коханими на сторінці Центру культури в мережі Facebook, поділилися з усіма яскравими моментами свого кохання та тим самим взяли участь у Фото-челенджі «Ти – моє кохання!» Кожне фото стало частинкою онлайн-вітання для всіх закоханих.

 

Щиро, різнобарвно, з гарним настроєм ми відзначили День святого Валентина.

Вітаємо зі святом! Бажаємо всім Вам всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора