A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистості та святковий концерт до Дня працівників освіти

Урочистості та святковий концерт до Дня працівників освіти

30 вересня в Таврійському сільському будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт до Дня працівників освіти. На святі з вітальними словами виступили Таврійський сільський голова Микола Свириденко та директор КЗ «НВК «Перспектива» Інна Касьян.

14:08 01.10.2021

У с.  Таврійське відбулось урочисте перепоховання льотчика Олексія Єфремовича Пилявського

У с.  Таврійське відбулось урочисте перепоховання льотчика Олексія Єфремовича Пилявського

У вівторок,  21 вересня 2021 року, в с.  Таврійське відбулось урочисте перепоховання віднайдених останків льотчика Олексія Єфремовича Пилявського, який загинув у 1943 році, визволяючи край від ворога.

13:41 21.09.2021

Обласний турнір з боротьби дзюдо

Обласний турнір з боротьби дзюдо

19 вересня в м. Оріхів на базі КЗ «Оріхівська  ДЮСШ» відбувся Відкритий обласний турнір з боротьби дзюдо серед юнаків та дівчат, присвячений Дню фізичної культури і спорту.

09:32 21.09.2021

Від школярів до керівників: як пройшов Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Від школярів до керівників: як пройшов Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Небайдужі працівники підприємств,  організацій, комунальних закладів та школярі долучилися  до міжнародної соціально-екологічної акції Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Спільними зусиллями було зібрано велику кількість сміття та впорядковано прилеглі території.

14:48 20.09.2021

Відкриті змагання з дзюдо

Відкриті змагання з дзюдо

День фізичної культури і спорту в Україні святкується щорічно у другу суботу вересня. Його головна мета - залучення населення України до занять спортом і фізкультурою, а також - пропаганда активного здорового способу життя.

09:35 20.09.2021

Заходи з нагоди 78-ї річниці визволення  с.Таврійське та с.Юрківка від фашистських загарбників

Заходи з нагоди 78-ї річниці визволення с.Таврійське та с.Юрківка від фашистських загарбників

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

10:26 18.09.2021

Участь в обласному практикумі

Участь в обласному практикумі

15 вересня на базі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки відбувся обласний практикум «Культура для громади: проблеми і рішення», в якому взяли участь начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Таврійської сільської ради Анна Чирко та директор комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради Ганна Литвиненко.

15:09 16.09.2021

Дотація за бджолосім’ї

Дотація за бджолосім’ї

Виконавчий комітет Таврійської сільської ради повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції»  надається дотація за бджолосім’ї  на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60000 гривень одному отримувачу.

15:17 10.09.2021

У с. Юрківка відбулися загальні збори громадян

У с. Юрківка відбулися загальні збори громадян

10 вересня 2021 року в парковій зоні с. Юрківка відбулися загальні збори з жителями села. На зустріч з громадянами прибув голова громади Микола Свириденко, староста с. Юрківка Олександр Трюхан. Серед учасників зборів також були присутні депутати й члени виконкому Таврійської сільської ради, директор КП «Таврійськдобробут».

14:01 10.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора