A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

«16 днів проти насильства»

«16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

12:46 25.11.2021

Про адміністративні правопорушення КУпАП.

Про адміністративні правопорушення КУпАП.

Законні підстави перебування іноземців на території України визначені статтею 4 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства». Так, наприклад, іноземці та особи без громадянства, які прибули в Україну з метою навчання та отримали посвідку на тимчасове проживання, вважаються такими, які на законних підставах перебувають на території України на період навчання.

09:22 24.11.2021

Подарунок від депутатів сільської ради

Подарунок від депутатів сільської ради

Справжньою несподіванкою для учнів Юрківської філії Таврійської гімназії «Перспектива» стало отримання м’ячів під час уроку фізичної культури. Десять баскетбольних м’ячів придбали  для школярів депутати Таврійської сільської ради – Андрій Трюхан та Олег Мельник. Сподіваємося, що діти докладатимуть максимум зусиль, аби використовувати на повну такий корисний подарунок і покажуть супер-результат у баскетболі.

14:24 19.11.2021

Про відзначення подякою

Про відзначення подякою

Президент Запорізької обласної федерації дзюдо відзначив голову Таврійської сільської ради Миколу Свириденка подякою за сприяння розвитку спортивного виховання підростаючого покоління в громаді, популяризацію дзюдо в Запорізькій області та організацію змагань.

13:43 18.11.2021

В Україні набув чинності зоозахисний закон

В Україні набув чинності зоозахисний закон

Згідно з новим законом, адміністративна відповідальність за жорстоке або безвідповідальне поводження з тваринами вводиться з 16 років, а кримінальна – з 14 років. З 8 листопада в Україні набув чинності закон №2351, який підсилює кримінальну та адміністративну відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. Злочинцям загрожує від одного до трьох років позбавлення волі. У окремих випадках – від п’яти до восьми. Що він змінює, і які нововведення починають працювати пояснюють у зоозахисній організації UAnimals.

10:00 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора