A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкритий обласний турнір з дзюдо

Відкритий обласний турнір з дзюдо

18 грудня в с. Смирнове Пологівського району відбувся відкритий обласний турнір з дзюдо серед юнаків і дівчат на призи Святого Миколая, участь в якому взяло більше 100 учасників.

13:36 23.12.2021

Дива розпочалися!

Дива розпочалися!

19 грудня 2021 року відбулася Новорічна циркова програма «Новорічні дива» в Запорізькому державному цирку для 1500 дітей пільгових категорій, які перебувають на обліку територіальних служб у справах дітей Запорізької області. Свято до Дня Св. Миколая за рахунок обласного бюджету організувала Служба у справах дітей облдержадміністрації,  спільно із Запорізькою обласною державною адміністрацією та Запорізькою обласною радою .

13:38 20.12.2021

ДО ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ЗАВІТАВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

ДО ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ЗАВІТАВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

День Святого Миколая – свято, на яке чекають усі діти, а можливо і дорослі. Щороку приходить Святий Миколай у кожну хатину з дарунками для всіх чемних і добрих діточок. Для малечі він стає чарівною казкою, здійснюючи бажання та мрії.

08:30 17.12.2021

День Святого Миколая для багатодітних родин

День Святого Миколая для багатодітних родин

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

15:38 16.12.2021

Нагороджено Юрія Володимировича Пішкова

Нагороджено Юрія Володимировича Пішкова

Щорічно,  у третю неділю листопада, відзначається День працівників сільського господарства. З нагоди цього свята Вітальним листом  Міністерства аграрної політики та продовольства України було нагороджено Юрія Володимировича Пішкова, завідуючого відділеннями № 1 і № 2 ТОВ «Преображенське» Запорізької області.

15:36 15.12.2021

Змагання з міні-футболу

Змагання з міні-футболу

З нагоди відзначення Всесвітнього дня футболу 10 грудня в Таврійському спортивному залі відбулися відкриті змагання з міні-футболу серед юнаків навчальних закладів Таврійської громади.

14:56 13.12.2021

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час опалення своїх домівок

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час опалення своїх домівок

            З настанням холодної пори року значна частина громадян використовує для обігріву своїх помешкань пічне чи газове обладнання, а також побутові електроприлади. Під час їх експлуатації, у разі порушень правил безпеки, виникають пожежі, які призводять до трагічних наслідків, - люди втрачають своє житло і майно, часто гинуть або травмуються. 

09:16 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора