A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

В Таврійській громаді з’явився  мультифункціональний спортивний майданчик, збудований в рамках президентської програми «Здорова Україна».

Дата: 15.12.2021 14:50
Кількість переглядів: 1592

 

Спорт – це здоров’я, сила та гарний настрій. Те, що об’єднує дітей та дорослих. 15 грудня 2021 року в центральному парку с. Таврійське відбулося урочисте відкриття майданчика. На відкриття нових локацій завітали голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко, депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос, юні спортсмени,школярі та жителі громади.

Мультифункціональний спортивний майданчик облаштовано державним, обласним та місцевим коштом (80-10-10%). 

Такий проєкт в громаді втілили вперше.Завдяки проєкту «Активний парк», оснащеного QR-кодами, кожен бажаючий має змогу провести тренування будь-якої складності, обравши власного тренера серед зірок естради, кінематографу, професійних спортсменів, або провести тренування з Президентом України.

Спортивний майданчик зроблено за єдиною моделлю – з гумовим покриттям з розміткою і такими елементами: спортивний комплекс з підвісною системою рукоятей, лавка з упором для пресу, упор для віджимання, бруси для віджимання подвійні, турнік потрійний, тумба для стрибків, рукохід-драбина, інформаційний стенд з QR-кодами.

Відтепер всі охочі можуть зміцнювати здоров’я на сучасному майданчику. Маємо надію, що в громаді стане набагато більше прихильників спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора