A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Шоколадний день у бібліотеці

Шоколадний день у бібліотеці

У липні усі любителі солодкого відзначають Всесвітній день шоколаду. Читачі та бібліотекарі Таврійської сільської бібліотеки теж обожнюють ці вишукані ласощі.      

13:25 16.07.2021

«Срібна купальська роса»

«Срібна купальська роса»

Коли духмяне українське літо в самому розпалі, приходить найдивовижніше та наймістичніше народне свято Івана Купала.

13:14 13.07.2021

Як бути особам, які бажають «докупити» страховий стаж?

Як бути особам, які бажають «докупити» страховий стаж?

Добровільна участь у загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні передбачена статтею 12 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» від 09.07.2003 р. № 1058  (далі – Закон 1058) та впроваджена з 1 січня 2004 року.

13:11 13.07.2021

Вогонь у полі — загроза врожаю: як уникнути та що робити для ліквідації пожежі

Вогонь у полі — загроза врожаю: як уникнути та що робити для ліквідації пожежі

Літо — відповідальна пора для хліборобів. Під час жнив трудівники фермерських господарств, сільгосппідприємств місцевої громади роблять все від них можливе, щоб без втрат зібрати та зберегти вирощений врожай. Особливо важливим завданням є збереження його від вогню.

15:38 09.07.2021

Рука допомоги простягнута для всіх

Рука допомоги простягнута для всіх

            В 2016-2019 роках Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку у рамках проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у трьох областях України – Харківській, Полтавській та Львівській - був реалізований пілотний проект, який отримав назву «Рука допомоги».

14:20 09.07.2021

Запорізький місцевий центр з надання БВПД

Запорізький місцевий центр з надання БВПД

  Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям − це щомісячна допомога, яка надається малозабезпеченим сім’ям у грошовій формі в розмірі, що залежить від величини середньомісячного сукупного доходу сім’ї.   Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» у поточному році рівень забезпечення прожиткового мінімуму (гарантований мінімум) для призначення допомоги відповідно до Закону у відсотковому співвідношенні до прожиткового мінімуму для основних соціальних і демографічних груп населення становить: для працездатних осіб – 35 %, для дітей:– 130 %; для осіб, які втратили працездатність, та осіб з інвалідністю – 100 % відповідного прожиткового мінімуму.   Строк виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, яким вона була призначена раніше, продовжується без подання необхідних документів на період здійснення заходів щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), передбачених карантином, встановленим Кабінетом Міністрів України, з подальшим проведенням перерахунку розміру виплаченої державної соціальної допомоги на підставі заяви та необхідних документів, поданих після закінчення терміну дії зазначених заходів. Інформація за даними УСЗН Запорізької міської ради по Олександрівському району

09:10 09.07.2021

До уваги одержувачів житлової субсидії

До уваги одержувачів житлової субсидії

Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання. На підставі цієї інформації органами соціального захисту населення проведено перепризначення житлових субсидій в автоматичному режимі для домогосподарств, які її одержували в опалювальному періоді 2020-2021 років. Наразі Мінсоцполітики отримало заявку на потребу в коштах для фінансування перепризначених субсидій за травень та червень поточного року і перераховує відповідні кошти в регіони для проведення відповідних виплат.

09:49 07.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора