A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся суботник

Відбувся суботник

Прийшла довгоочікувана весна, яка принесла не тільки сонечко і тепло, а й турботи по благоустрою та впорядкуванню територій. Сонячна погода надихнула працівників Таврійської сільської ради з гарним настроєм привести  територію до ладу. Так 23.04.2021 року відбувся суботник. Всі працівники взяли участь у весняних роботах з благоустрою прилеглої території.

10:45 26.04.2021

Інформаційні матеріали до річниці аварії на Чорнобильській АЕС

Інформаційні матеріали до річниці аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоактивного пилу. Вітер поніс на північний захід небезпечні радіоактивні ізотопи, які осідали на землю, проникали у воду. За числом потерпілих від аварії Україна займає перше місце серед колишніх республік Радянського Союзу. На долю Білорусі припало близько 60% шкідливих викидів. Від радіаційного забруднення сильно постраждала також і Росія. Потужний циклон проніс радіоактивні речовини територіями Литви, Латвії, Польщі, Швеції, Норвегії, Австрії, Фінляндії, Великої Британії, а пізніше – Німеччини, Нідерландів, Бельгії.

08:22 26.04.2021

Щодо правил безпеки життєдіяльності

Щодо правил безпеки життєдіяльності

Найвища цінність суспільства - людина. Проте з кожним роком збільшується кількість факторів, які негативно впливають на її життя і здоров'я. В більшості випадків ці фактори породжуються самою людиною: науково-технічним прогресом, діяльністю людини, її необачним поводженням з природою. Пожежа - це одне з найбільш розповсюджених небезпечних явищ, які виникають внаслідок легковажного відношення людей, зокрема дітей, до вогню. Характерною особливістю сучасного житла є наявність горючих матеріалів у вигляді меблів, килимів, книжок, одягу, іграшок, побутових приладів, які мають пластмасові корпуси та деталі, предметів побутової хімії, паперу.

14:02 20.04.2021

Служба зайнятості інформує. Діє нова форма звіту №4-ПН про заплановане масове вивільнення працівників

Служба зайнятості інформує. Діє нова форма звіту №4-ПН про заплановане масове вивільнення працівників

Від 16 квітня підприємства, установи та організації, в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання повинні подавати до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем провадження своєї господарської діяльності, звіт за формою №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці», за новою формою.

14:00 20.04.2021

«Розваги на свіжому повітрі»       

«Розваги на свіжому повітрі»       

Дистанційне навчання не заважає нашим школярам продуктивно відпочивати. Адже вони дуже зморюються сидячи за комп’ютером. Тому, для того щоб поповнити витрачені в непосильному навчанні життєві сили, наші юні земляки запасаються пивом, горілкою, цигарками та до півночі, а то й довше, розважаються на свіжому повітрі. Результати розваг видно на фото.

10:08 20.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора