A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ  «День книгодарування: даруємо книги з любов'ю»

ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ «День книгодарування: даруємо книги з любов'ю»

14 лютого у світі святкували Міжнародний день дарування книг. Це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур, спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

16:05 19.03.2021

Обласний турнір з боротьби дзюдо

Обласний турнір з боротьби дзюдо

13 березня в м. Оріхів на базі КЗ «Оріхівська  ДЮСШ» відбувся обласний турнір з дзюдо серед юнаків 2010-2012 років народження та дівчат 2009-2011 років народження на призи підприємців Оріхівської ОТГ.

08:13 16.03.2021

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ «КОЗАЦЬКА КОЛЯДА-21» ОТРИМАЛИ НАГОРОДИ 

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ «КОЗАЦЬКА КОЛЯДА-21» ОТРИМАЛИ НАГОРОДИ 

12 березня в обласній державній адміністрації відбулася церемонія нагородження переможців фестивалю-конкурсу вертепів «Козацька Коляда-21». Дитячі та юнацькі колективи, що брали участь у зимових святах, привітали заступниця голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова та  директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Владислав Мороко.

08:08 16.03.2021

Усі дозволені ВООЗ до екстреного застосування вакцини рятують життя

Усі дозволені ВООЗ до екстреного застосування вакцини рятують життя

Станом на 10 березня Всесвітня організація охорони здоров’я схвалила для екстреного використання 4 вакцини проти COVID-19. А саме: Pfizer/BioNTech, AstraZeneca/Covishield (Індія), AstraZeneca/SKBio (Південна Корея), Moderna. На останніх стадіях погодження знаходяться вакцини Sinovac та Sinopharm. Також у ВООЗ є 256 вакцин-кандидатів, із них 74 вакцини — на стадії клінічних розробок.

09:54 15.03.2021

Земельний податок

Земельний податок

Земельний податок - обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок та земельних часток (паїв), а також постійних землекористувачів.

09:46 11.03.2021

Березень – травень: «Шевченківські дні»

Березень – травень: «Шевченківські дні»

Традиція святкування в Україні «шевченківських днів» давня. Вона почалася з поховання Тараса Шевченка в Петербурзі та перепоховання його праху на Чернечій горі під Каневом.

15:53 10.03.2021

Оріхівський районний відділ філії Державної установи  «Центр пробації» в Запорізькій області шукає волонтерів!

Оріхівський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області шукає волонтерів!

Незважаючи на панедемію коронавірусу діяльність уповноважених органів з питань пробації продовжується, адже в таких скрутних обставинах сприяння засудженим до альтернативних видів покарань особливо актуальна як ніколи. Кожен небайдужий та ініціативний громадянин, якому виповнилося 18 років, може прийняти участь та допомогти працівникам Оріхівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області в зборі, узагальненні та систематизації інформації, а також в здійсненні наглядових заходів, наданні консультативної допомоги, проведенні виховних бесід, підвищенні освітнього рівня, залучення до культурного життя суб’єктів пробації. Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до ЗУ (Закон України) «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, ЗУ «Про захист персональних даних», ЗУ «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

10:08 10.03.2021

ВІТАЄМО НАЙЧАРІВНІШИХ!

ВІТАЄМО НАЙЧАРІВНІШИХ!

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси – 8 березня, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими.

13:22 07.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора