A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Участь в обласному практикумі

Дата: 16.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 943

15 вересня на базі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки відбувся обласний практикум «Культура для громади: проблеми і рішення», в якому взяли участь начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Таврійської сільської ради Анна Чирко та директор комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради Ганна Литвиненко.

 

Відбулося також підведення підсумків обласного огляду колективів художньої самодіяльності та майстрів народного мистецтва, присвяченого 25-й річниці прийняття Конституції Українита 30-й річниці незалежності України, який на території Таврійської громади відбувся 25 червня 2021 року. Участь в ньому брали учасники художньої самодіяльності КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».

 

За результатами огляду творчий колектив Центру культури отримав подяку та пам'ятну таріль Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації та комунальної установи «Обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради.

 

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора