A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ!

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ!

Правлінням Фонду соціального страхування України (далі – Фонд) прийнята постанова від 12.12.2018 № 28 «Про деякі питання обліку заборгованості страхувальників зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України» (далі – постанова № 28), якою встановлено форму Звіту по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України (далі – Звіт). Постанова № 28 набула чинності з 01 січня 2019 року.

15:07 15.03.2019

Вітання з 8 березня КУ «ЦНСП»

Вітання з 8 березня КУ «ЦНСП»

Свято 8 Березня — це свято весняного настрою, позитивних емоцій та вражень, теплої уваги, ніжних почуттів, нових надій. Яке щастя, коли в цей день поряд є рідні та близькі люди. Адже кожній людині, а особливо похилого віку, хочеться жити у шані серед дітей, онуків та правнуків. Однак так буває, що старість приходить самотньою та одинокою.   Напередодні   дня 8 Березня одинокі жінки, які обслуговуються КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради приймали вітання на дому від голови громади Свириденка М.О., директора Центру Керничної Н.В., завідувача  відділенням соціальної допомоги вдома Таран О.О.

10:04 13.03.2019

Консультація Міністра юстиції!

Консультація Міністра юстиції!

Шановний Павло, щотижня залюбки читаю Ваші консультації з конкретними порадами і вирішила сама звернутись із запитанням.  Через 2 місяця я готуюсь стати мамою. Про послугу реєстрації народження у пологовому будинку вже знаю. Знайомі розповіли, що додатково можна отримати «пакунок малюка».  Можете більш детально про нього розповісти? 

10:06 11.03.2019

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

Лише з початку березня   вогнеборцями  Оріхівщини ліквідовано 14  пожеж в екосистемах на відкритих територіях району. В усіх випадках лише завдяки оперативності рятувальників було відвернуто загрозу більш інтенсивному розповсюдженню вогню на сусідні житлові будинки, господарські   споруди та лісові масиви. Рятувальники звертаються до громадян бути свідомими та некоїти своїми безвідповідальними вчинками лиха, адже наступного разу це може призвести до більш тяжких наслідків.

09:28 11.03.2019

«Тобою починається весна»

«Тобою починається весна»

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, одягаючись у зелень, квітнуть дерева. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, набирає сили, жінок усього світу вітають із чудовим святом 8-го Березня.

10:52 09.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора