A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

День вишиванки в Таврійській громаді

День вишиванки в Таврійській громаді

Всесвітній День вишиванки в Україні відзначається щороку. У цьому році він припадає на 16 травня. Традиційно, цього дня українці одягають це чудове вбрання – барвисте творіння жіночих рук (майстринь –вишивальниць), демонструючи цим своє українство, належність до своєї нації, що зберегла свої традиції й ремесла.

13:26 16.05.2019

День вишиванки

День вишиванки

День вишиванки — національне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.

08:39 16.05.2019

У Таврійській ОТГ розпочнеться видача гуманітарної допомоги

У Таврійській ОТГ розпочнеться видача гуманітарної допомоги

13 травня 2019 року, до КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради надійшла перша частина благодійної  допомоги у вигляді одягу, взуття для осіб з  інвалідністю, дітей з інвалідністю, ветеранів війни та праці, громадяни похилого віку, малозабезпечених сімей, які обслуговуються в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Таврійської сільської ради Оріхівського району Запорізької області і потребують допомоги.

14:37 15.05.2019

Консультація Міністра юстиції!

Консультація Міністра юстиції!

Доброго дня! Мій сусід орендує земельну ділянку вже декілька років, але тиждень тому до нього приїхали невідомі люди з документами і заявили що віднині вони є орендарями. Він звернувся до поліції, там зареєстрували заяву і більше нічого. Цього року я теж планував взяти землю в оренду, але тепер  побоююсь. Підкажіть, як бути?

12:55 13.05.2019

Привітання  громадянам поважного віку від КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Привітання  громадянам поважного віку від КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Все більше віддаляються від нас грізні роки Другої світової війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними, їх не стерти  з пам'яті народної. Гірку чашу болю і страждань сповна довелося випити нашому народові.

14:21 08.05.2019

Вітання ветеранів Великої Вітчизняної Війни

Вітання ветеранів Великої Вітчизняної Війни

У Таврійській громаді вже стало доброю традицією напередодні Дня Перемоги і Дня Пам’яті та Примирення  шанувати ветеранів війни. Не став винятком і цей рік.  7 травня 2019 року голова Таврійської сільської ради  М. Свириденко, депутат Запорізької обласної ради В. Лупинос та голови ветеранських організацій Таврійської ОТГ  Т. Тітова та  К. Назаренко відвідали і привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни.

10:50 08.05.2019

До уваги страхувальників та їх служб охорони праці!

До уваги страхувальників та їх служб охорони праці!

01.07.2019 вводиться в дію новий Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №337 (далі - Порядок).

14:54 07.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора