A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзний концерт ВІА «Креатив»  з нагоди 23-ї річниці Конституції України

Виїзний концерт ВІА «Креатив» з нагоди 23-ї річниці Конституції України

28 червня, двадцять три роки тому, відбулася подія, яка стала виявом вищої волі українського народу, фундаментальним закріпленням його історичного вибору та прагнення жити в суверенній, соборній, демократичній, правовій державі. Прийняття Основного Закону стало логічним фіналом того довгого і тернистого шляху, по якому йшов наш народ,  прагнучи до  незалежності, самоутвердження української нації, до свого права на свободу.

13:48 01.07.2019

Про правила безпеки життєдіяльності  населення під час збирання врожаю

Про правила безпеки життєдіяльності населення під час збирання врожаю

Розпочався сезон збору врожаю хліба, подія, яка для мешканців міста здається не такою вже і значною. Але кожен з них, щодня купує до дому свіжу паляницю, а отже таким чином, долучається до процесу, який повторюється з року в рік і є невід’ємною частиною нашого життя. Саме тому кожна людина має усвідомити, що вона повинна дбати про безпеку полів, і не тому, що це потрібно комусь, а тому, що це, в першу чергу, необхідно їй самій.

15:25 27.06.2019

Консультація Міністра юстиції!

Консультація Міністра юстиції!

Пане Павло, доброго дня! Зовсім скоро ми з дружиною чекаємо на народження  другої дитини. Нашому старшому сину вже виповнилося 16 років, а  я досі згадую всю бюрократичну тяганину та величезні черги у ДРАЦСі. Читаючи ваші інтерв’ю, я розумію, що Мін’юст спростив процедуру реєстрації народження дитини. Поясніть, будь ласка, детальніше, куди нам звернутися та які документи підготувати? Дякую.

13:05 26.06.2019

Про попередження пожеж  під час виборчого процесу 2019

Про попередження пожеж під час виборчого процесу 2019

Найвища цінність суспільства - людина. Проте з кожним роком збільшується кількість факторів, які негативно впливають на її життя і здоров'я. В більшості випадків ці фактори породжуються самою людиною: науково-технічним прогресом, діяльністю людини, її необачним поводженням з природою. Пожежа - це одне з найбільш розповсюджених небезпечних явищ, які виникають внаслідок легковажного відношення людей, зокрема дітей, до вогню.

16:35 24.06.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ:

ПРЕС-РЕЛІЗ:

Запоріжці  можуть безкоштовно отримати ваучер на навчання

10:13 20.06.2019

Консультація Міністра юстиції!

Консультація Міністра юстиції!

Доброго дня! В мого сина подекуди виникають сутички з його однокласниками. Останнім часом після школи він приходив сумний, інколи навіть із розірваним рюкзаком та у порваній одежі. На мої питання, що сталося, нічого не відповідає, але я впевнена щось відбувається. Припускаю, що моя дитина стала жертвою цькування у школі. Підкажіть, як розпізнати булінг?

10:13 19.06.2019

Про патронат над дитиною

Про патронат над дитиною

Патронатні вихователі – унікальна для України професія, що з'явилася в рамках соціального експерименту, початого Партнерством «Кожній дитині» у 2009 році. Тоді в м. Бровари Київської області було створено першу в Україні прийомну сім’ю термінового влаштування – родину Євгена та Наталії Дудків.

11:11 18.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора