A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Консультація Міністра юстиції!

Доброго дня! Мене цікавить питання, в яких випадках особа може бути обмежена на виїзд за кордон. Розкажіть, будь ласка, детальніше.

14:20 21.08.2019

Майданчик дистанційних комунікацій

В наш швидкісний, мобільний час, світ перейшов на новий етап життя, де головну роль виконує інформація.   На сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Доступність до ресурсів не лише з комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також із мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple.

14:19 21.08.2019

«Фестиваль щасливих ягід – 2019»

23 серпня 2019 року, в селі Садовому Токмацького району Запорізької області відбудеться «Фестиваль щасливих ягід – 2019». В рамках заходу заплановані ярмарок та дегустації, візити у три господарства Токмакцького району, які займаються вирощуванням малини, ожини, порічки, суниці, винограду, часнику.

09:37 19.08.2019

Запорізькі роботодавці потребують працівників

Багато роботодавців визнають, що їм катастрофічно не вистачає кадрів - доводиться докладати неабияких зусиль і винахідливість, щоб заповнити вакансії. Ринок праці фіксує деякий дисбаланс - бракує фахівців певних професій та існує надлишок інших. У зв'язку з трудовою міграцією в країні спостерігається кадровий дефіцит простих робітників. Тож, який стан із потребою роботодавців у кадрах в Запорізькій області?

09:33 19.08.2019

Облагородження парку в с. Таврійське

Сьогодні, 16 серпня 2019 року, з 9 години ранку почалося облагородження парку в с. Таврійське по вулиці Центральній. Ідея провести захід з наведення порядку на дитячому майданчику виникла в одного з батьків.

13:44 16.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора