A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відбулися урочистості та святковий концерт до Дня працівників сільського господарства

Дата: 15.11.2019 17:10
Кількість переглядів: 2401

Щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників. Це світле свято всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв! Це професійне свято працівників підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.

 

15 листопада в приміщенні Таврійського сільського будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт «Уклін вам, люди праці» з нагоди Дня працівників сільського господарства, де привітали аграріїв Таврійської громади з їх професійним святом та славними трудовими здобутками.

 

Свято було пронизане нотками щирості, добра, поваги і безмежної вдячності за їх нелегкий повсякденний труд. Звучали щирі побажання міцного здоров’я, щастя, успіхів, рясних сходів та щедрих ужинків.

 

Зі щирими словами вітання до усіх гостей заходу звернулися голова Таврійської сільської ради Микола Свириденко, Депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос та Перший заступник голови Оріхівської районної державної адміністрації Світлана Мандрич, які щиро дякували «працівникам землі» за їх віддану, нелегку, проте таку потрібну працю, і побажали усім миру, добра, оптимізму, натхнення, достатку, сімейного благополуччя та щедрих врожаїв на їх ниві.

 

Голова громади також відмітив, що завдяки працівникам сільського господарства, їх працелюбності та відданості справі, завдяки своїй великій любові до землі, своєму натхненню, знанням і багатому досвіду, аграріями Таврійського була закладена основа для розвитку й процвітання Таврійського краю.

 

У цей урочистий день нагородили грамотами Таврійської сільської ради, Запорізької обласної ради та Оріхівської районної державної адміністрації кращих сільськогосподарських працівників та ветеранів сільськогосподарського виробництва.

 

Справжнім подарунком всіх присутніх став святковий концерт, подарований творчими колективами будинку культури, що відбувся під бурхливі оплески глядачів.

 

Свої виступи глядачам подарували творчі колективи художньої самодіяльності: танцювальний колектив «Ритм» (керівник Ганна Литвиненко), танцювальний колектив «Колорит» (керівник Анна Тарасенко), вокально-інструментальні ансамблі «Креатив» та «Імпульс» (керівники Павло Попович та Оксана Данильченко), вокальний колектив «Дзвіночки» (керівник Ірина Нагурна); а також вокалісти Анна Чирко, Марина Канцуренко, Анастасія Кутєйнікова, Людмила Герасименко, Лілія Юрченко, Юлія та Ольга Пилявські, Діана Яковлєва, Світлана Акулова.

 

Присутні також мали змогу переглянути тематичну виставку виробів вихованців гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Свято осені», оформлену керівником гуртка Тамілою Глебенко. Вироби юних майстрів викликали чимало захвату з боку гостей, а головне вони показали, як з допомогою мистецтва можна відобразити красу рідного краю та культуру цілої держави.

 

Вітаємо зі святом всіх працівників сільського господарства.

 

Бажаємо всім сільським трудівникам міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора