A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Тут була я»

Дата: 18.11.2019 11:12
Кількість переглядів: 1479

       Лише у серпні 2019 року працівниками КП "Таврійськдобробут" було облаштовано місце дитячих забав і радощів у центральному парку с.Таврійське, а вже сьогодні доводиться спостерігати прикрий факт вандалізму. В ніч з 15 на 16 листопада 2019 року «наша надія та гордість, наша опора в майбутньому, наші діти-квіти» розважилися – зламали все, що можна було зламати. Якщо будиночок, пісочницю та лавку можна відремонтувати, то як врятувати молоду ялинку, яка була основною прикрасою парку? ЇЇ гілки безжально зламані. Навіщо?

          Шановні батьки! Чому наші діти такі? Чого саме їм не вистачає? Може їх треба виховувати, частіше спілкуватися, розповідати про добро і зло, про хороші та погані вчинки та їх наслідки. Дуже прикро, що участь  у цьому свавіллі на рівні з хлопцями приймають дівчата, майбутні матері, діти яких могли б гратися на цьому майданчику та прикрашати ялинку до  новорічних свят.

          Завдяки камерам відеоспостереження, осіб, які вчинили це безчинство, виявлено. Їх та їхніх батьків чекає відповідальність.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора