A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Презентація української світлиці

Чудового літнього дня, а саме 12 червня, в приміщенні Таврійського сільського будинку культури відбулася презентація народознавчої української світлиці «Просимо, друзі, не минати – до нашої світлиці завітати», яку старанно оформила працівник КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Ірина Нагурна.

15:20 12.06.2019

Консультація Міністра юстиції!

Шановний Павле Дмитровичу, вітаю! Розпочались літні канікули і ми з дитиною хочемо поїхати за кордон на відпочинок, однак  колишній чоловік  відмовляється надати нотаріальну згоду, хоча ми давно розлучені і донька за рішенням суду проживає зі мною. Підкажіть, будь ласка, як мені бути?

13:58 12.06.2019

Порядок оформлення субсидії на понаднормову площу житла для індивідуального газового опалення

Відповідно до п.13 Положення про порядок призначення житлових субсидій затвердженого Постановою Кабінетів міністрів України від 27 квітня 2018 року за №329 (далі –Положення) для оформлення субсидії на понаднормову площу житла для індивідуального газового опалення потрібно подати заяву та декларацію про призначення житлової субсидії до Управління соціального захисту населення Оріхівської районної державної адміністрації Запорізької області та відмітити потребу в прийнятті рішення щодо поданої заяви, комісією утвореною органами місцевого самоврядування.  

13:04 07.06.2019

Щодо отримання кредиту згідно Програми "Сільське подвір'я"

Комунальна установа «Обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Запорізької обласної ради (далі – Фонд) виконуючи державну програму забезпечення сільських громадян житлом надає пільгові довгострокові кредити сільським мешканцям.  

10:04 07.06.2019

Участь у III Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «KIRILLOVKA-FEST»

25 травня 2019 року в смт. Кирилівка Якимівського району Запорізької області проходив ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «KIRILLOVKA-FEST». У фестивалі взяли участь таланти Таврійської громади - солісти Вікторія Маліборська, Юлія Пилявська та танцювальний колектив «Ритм» КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».  Вікторія Маліборська з піснями «Добрий ранок, Україно» та «Здесь и сейчас» (керівник Людмила Мельник) стала лауреатом ІІІ ступеня у номінації «Вокальне мистецтво». Нагороджена медаллю та дипломом.  

13:08 06.06.2019

Консультація Міністра юстиції!

Доброго дня! Прошу Вашої консультації з приводу виконання судових рішень. Яку відповідальність несуть особи, які ухиляються від виконання судових рішень?

15:41 05.06.2019

Заходи до Дня захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

12:23 04.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора