A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Виїзний концерт ВІА «Креатив» з нагоди 23-ї річниці Конституції України

Дата: 01.07.2019 13:48
Кількість переглядів: 652

28 червня, двадцять три роки тому, відбулася подія, яка стала виявом вищої волі українського народу, фундаментальним закріпленням його історичного вибору та прагнення жити в суверенній, соборній, демократичній, правовій державі. Прийняття Основного Закону стало логічним фіналом того довгого і тернистого шляху, по якому йшов наш народ,  прагнучи до  незалежності, самоутвердження української нації, до свого права на свободу.

У цей святковий день на честь чергової річниці Дня Конституції України з виїзним концертом для жителів  Комишуваської громади виступив вокально-інструментальний ансамбль «Креатив» комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради.

Гості свята мали змогу насолодитись  неперевершеною  майстерністю аматорів  Таврійського сільського будинку культури.

Високий рівень виступів приємно вразив місцевих жителів та гостей: номери запам’яталися гарним співом, оптимізмом та подарували глядачам веселий настрій, приємні враження та масу позитивних емоцій.

Своїм виступом учасники гурту викликали у присутніх особливий вибух емоцій та бурхливі оплески, спонукавши глядачів співати разом з ними та танцювати.

Від концерту всі отримали задоволення

Дуже приємно, що вокально-інструментальний ансамбль «Креатив» добре відомий не тільки в Таврійській громаді, а й далеко за її межами.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора