A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Патріотичний Велопробіг в Таврійській громаді

Дата: 22.05.2019 14:47
Кількість переглядів: 1004

Патріотичний Велопробіг, присвячений Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбувся 22 травня 2019 року в Таврійській громаді з ініціативи комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради Запорізької області за підтримки Таврійської сільської ради та КЗ «НВК «Перспектива».

До заходу долучились учні 6-7 класів та вчителі КЗ «НВК «Перспектива», працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» та активні мешканці громади.

Право оголошувати старт було надано голові Таврійської сільської ради Свириденку Миколі Олександровичу, який привітав всіх учасників та побажав гарного настрою.

Очолювали колону велосипедистів викладачі Євген Носенко та Яна Кушніренко, замикаючими були працівники Центру культури Віктор Зотов, Віталій Нагурний та Людмила Агапова.

Маршрут велопробігу охопив територію Таврійської громади. З українською символікою та в супроводі музики учасники стартували від подвір’я КЗ «НВК «Перспектива» с. Таврійське і їхали в напрямку с. Юрківка. Зупинившись біля Пам’ятників загиблим воїнам-односельчанам у Другій світовій війні, всі вшанували пам'ять полеглих земляків хвилиною мовчання.

Приємною несподіванкою на маршруті було частування учасників Велопробігу в ідальні Юрківської філії КЗ «НВК «Перспектива».

Крім виховання патріотичного почуття до своєї країни, символів України, національної гордості, любові до рідного краю серед головних завдань заходу була популяризація велосипедного руху, пропаганда здорового і активного образу життя.

Не дивлячись на дощову погоду, учасники задоволені проведеним з користю часом.

Сподіваємось, що патріотичний Велопробіг стане традиційним для жителів нашої  громади.

 

                                            Фотоматеріали надані Сергієм Корнієнко.

 

За інформацією

КЗ «Центр культури,

дозвілля та спорту»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора