A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ» ПРИСВОЄНО 11 ЖІНКАМ ІЗ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 21.05.2019 09:04
Кількість переглядів: 948

Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово «мама», яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати. Шанування матері – один з найсвятіших обов`язків людини і неоплатних боргів дітей. А ще людство і держава здавна шанують матерів, котрі народили, виростили та виховали п’ятеро та більше дітей. І серед високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання "Мати-героїня".

20 травня 2019 року у Запорзькій обласній державній адміністрації відбулося нагородження матерів- героїнь, одна з яких жителька с. Таврійське,  –мати семи дітей Галина Недіна.

Звання «Мати-героїня» присвоюється за особливі заслуги, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для отримання дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Звання присвоюється тим матерям, які народили і виховали до восьмирічного віку п'ять і більше дітей.

Загалом у Заапорізькій області почесне звання «Мати-героїня» було присвоєно 1579 жінкам, троє з яких є жительками нашої громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора