A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Правила безпечного поводження  на воді в зимовий період

Правила безпечного поводження на воді в зимовий період

Зима асоціюється у людей зі снігом, катанням на ковзанках, риболовлею на льоду. І саме крижана річка є найбільшою спокусою і найбільшою небезпекою для любителів прогулянок по змерзлій річці та для рибалок. Сьогодні мороз, а завтра вже плюсова температура. Водойми тільки-но покриються кригою, як теплішає і лід починає танути.

13:33 11.02.2019

Консультація Міністра юстиції!

Консультація Міністра юстиції!

Павло Дмитровичу, роз’ясніть, будь ласка, як стягнути аліменти з колишнього чоловіка? Ми не проживаємо разом понад один рік, батько дитину майже не бачить та матеріально не підтримує. Дякую за відповідь.

12:53 11.02.2019

Консультація Міністра юстиції!

Консультація Міністра юстиції!

Доброго дня, пане Міністре. Через місяць чекаємо з дружиною на первістка, хочемо дізнатися як отримати свідоцтво про народження та зареєструвати місце проживання дитини?   

11:00 05.02.2019

Консультація Міністра юстиції!

Консультація Міністра юстиції!

Пане Міністре! Я мати-одиначка, виховую двох малолітніх дітей. Працюю на 0,5 ставки у маленькому підприємстві. Отримую мінімальну заробітну плату. Більше доходів немає. Скажіть будь ласка, чи маю я право на податкову пільгу? Дякую!

14:55 30.01.2019

Історична година: ''Крути - бій за майбутнє''

Історична година: ''Крути - бій за майбутнє''

Світова історія знає багато жертв в ім'я ідей, але аналогічної Крутами не було. 29 січня 1918 року біля невеличкої станції Крути на Чернігівщині сталася трагедія, яка сколихнула, пробудила всю Україну. У цей день жменька юнаків у нерівному бою віддала своє життя, але відстояла честь України... То були гімназисти і молоді студенти, що ніколи не тримали у руках зброї і навіть не мали елементарної військової підготовки; найстаршому з яких було - 21рік, молодшим від 14 до 16 років. 300 юнаків - цвіт тодішньої патріотичної молоді поклали буйні голови у бою під Крутами, захищаючи Українську Народну Республіку. Юнаки-герої показали приклад мужності, відданості і незборимості духу. Крути ввійшли в історію України як символ національної честі. Ті, хто загинув у битві під Крутами назавжди залишаться в нашій пам'яті. Вони полягли , щоб ми сьогодні жили у вільній і незалежній Українській державі. І нехай їхня мужність буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.

20:12 29.01.2019

Таврійська громада отримала нову техніку для потреб сфери соцзахисту

Таврійська громада отримала нову техніку для потреб сфери соцзахисту

На виконання наказу Мінсоцполітики від 20.07.2018 № 1051 «Про надання об’єднаним територіальним громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей», в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», з 21.01.2019 почалось здійснюватися постачання комп’ютерного обладнання в 19 об’єднаних територіальних громад Запорізької області .

08:54 29.01.2019

Мільярд гривень запорізькі землекористувачі спрямували до місцевих бюджетів

Мільярд гривень запорізькі землекористувачі спрямували до місцевих бюджетів

Річні надходження плати за землю у Запорізькому регіоні склали 1 мільярд 89 мільйонів гривень. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, землекористувачі сплатили на 20 мільйонів більше, ніж у 2017 році.

17:18 28.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора