A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Жінка – ти завжди велична

Жінка – ти завжди велична

З першим теплим подихом весни розквітають ніжні весняні квіти і разом з ними до нас приходить чудове свято – Міжнародний жіночий день. Напередодні свята, 5 березня, в КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради для одиноких громадян, які знаходяться на обслуговуванні,  був організований святковий захід «Жінка – ти завжди велична».

15:48 05.03.2020

Благодійна допомога овочами для громадян похилого віку, людей з інвалідністю КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Благодійна допомога овочами для громадян похилого віку, людей з інвалідністю КУ «ЦНСП» Таврійської сільської ради

Безкорислива практична допомога своєму ближньому в усі часи була фундаментом доброти і людяності в усьому світі. Благодійність є однією з форм цієї безкорисливої допомоги і часто стає тим «рятівним колом», яке дозволяє тим, хто потребує допомоги, справлятися із труднощами.

13:31 03.03.2020

Продовжуємо пошук патронатних вихователів.

Продовжуємо пошук патронатних вихователів.

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах та потребують захисту.  

15:35 02.03.2020

Щодо необхідності складання договорів на вивіз сміття

Щодо необхідності складання договорів на вивіз сміття

За інформацією КП «Таврійськдобробут» на сьогодні, з 1500 дворів у громаді, послугами вивезення побутових відходів користуються тільки 42, громадяни відмовляються від укладання договору на вивіз сміття, мотивуючи тим, що у них воно відсутнє. В той час, ми постійно спостерігаємо картину «процвітання» стихійних сміттєзвалищ.

11:29 28.02.2020

В бібліотеках Таврійської громади вшанували пам'ять  Героїв Небесної Сотні

В бібліотеках Таврійської громади вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Їх вшановує Україна. Їхній приклад має зупинити й тих, хто нині розпалює вже нове, інше протистояння. 20 лютого по всій Україні відбуваються заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

14:26 24.02.2020

ДФС ІНФОРМУЄ

ДФС ІНФОРМУЄ

Ставка єдиного внеску для працюючих осіб з інвалідністю

11:43 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора