A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання ветеранів Таврійської ОТГ з 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2020 14:06
Кількість переглядів: 1051

З нагоди Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, сільський голова  Микола Свириденко, заступник сільського голови Олександр Трюхан, депутат Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Лупинос, голова ветеранської організації с. Таврійське Таїса Тітова та голова ветеранської організацій с. Юрківка Катерина Назаренко традиційно відвідали ветеранів та тих, хто безпосередньо брав участь у бойових діях 1939-1945 років.

Цього року, у зв’язку із пандемією COVID-19,  масових заходів до Дня перемоги в громаді  не відбудеться. Проте, приділити увагу, поспілкуватися, передати подарунки та своє тепло тим людям, яким пощастило пережити війну - це є наш обов’язок.

Посадовці з великою повагою завітали до героїв, які і досі є серед нас. На території громади їх залишилося, на превеликий жаль, лише троє.

75 років – тільки вдуматися в цю цифру! – відділяє наше покоління від 9 травня 1945 року, коли раділа та посміхалася, здається, кожна краплинка дощу, кожна квітка, кожна світла хмаринка на небі! Адже саме цього дня закінчилося криваве лихоліття, залишаючи рани на серці та шрами на тілі вже не воїнів, а ветеранів.

 

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора