A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання на дому громадян похилого віку З Новим роком та Різдвом Христовим

Наближаються новорічні та різдвяні свята. Дід Мороз і Снігуронька - головні герої напередодні Нового Року. Коли за вікном приходить зимова пора, всі без вийнятку, і дорослі, і діти  в передчутті чудового свята!

14:25 26.12.2019

«Погана» поведінка дитини – а можливо причина в батьках?: 10 причин, які приховує погана поведінка вашої дитини

Часто в процесі виховання батьки не розуміють, як виправити погану поведінку дитини і, у зв’язку з цим, застосовують свої неправильні заходи для розв’язання питання. Адже дитина ніколи не поміняє свою поведінку, тим більше, коли ви будете кричати, лаяти її або навіть застосовувати фізичну силу. Кожна дитина може змінити свою поведінку, якщо сама цього захоче, а проявити бажання можуть батьки, якщо вони мають знання і досвід в даному питанні.

09:05 24.12.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ:

Ірина Дуднік: «Наша мета - надання послуг на високопрофесійному рівні з залученням сучасних засобів комунікації як безробітним, так і роботодавцям»

14:56 20.12.2019

Про  відповідальність, яка передбачена за продаж пива , алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам до 18 років

Громадське формування "Таврійське" з охорони громадського порядку повідомляє про  відповідальність, яка передбачена за продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам до 18 років, у тому числі поштучно тютюнових виробів.

14:14 18.12.2019

Святий Миколай завітав до вихованців КЗ «Оріхівський обласний центр соціально психологічної реабілітації дитини» ЗОР

Напередодні свята, 18 грудня 2019 року, актова зала закладу  ледь вміщала всіх охочих поділитися з малечею своїм бажанням допомогти. До центру свої  подарунки привезли обласний депутат Запорізької обласної ради, голови Таврійської, Комишуваської та Оріхівської ОТГ, перший заступник голови Оріхівської райдержадміністрації, голова Оріхівської райради, представники Національної гвардії України, благодійні організації Запорізької області.

13:54 18.12.2019

Про обмеження перебування неповнолітніх дітей у вечірній час на вулицях та в розважальних закладах без супроводу дорослих

З метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, стимулювання відповідальності батьків, законодавством України  встановлено:  

12:51 17.12.2019

Тиха трагедія з нашими дітьми, про яку ніхто не говорить

 Вікторія Прудей (Victoria Prooday) володіє ступенем магістра з трудотерапії в Медичній школі при університеті Торонто. У неї великий досвід роботи з дітьми та батьками. Я закликаю батьків, що піклуються про майбутнє своїх дітей, почути те, що я говорю в цій статті. Навіть, якщо ви не згідні з моєю точкою зору, будь ласка, дотримуйтесь рекомендацій в кінці цієї статті. Після того, як ви побачите позитивні зміни в житті вашої дитини, ви зрозумієте, чому я говорю те, що говорю!

13:38 12.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора