A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Милих, чарівних жінок Таврійської громади привітали зі святом неймовірним концертом

Дата: 07.03.2020 19:11
Кількість переглядів: 1436

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси – 8 березня, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими.

Напередодні цього весняного свята, 06 березня, в Таврійському сільському будинку культури відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня, який підготували працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».

 

Жінки, починаючи від найменших і закінчуючи поважним віком, заполонили залу вщерть, аж ніде голці впасти було. І воно не дивно, адже підготовлена концертна програма з галантними ведучими-чоловіками та творчі номери вартували того, аби відволіктися від робочих буднів і стати головною окрасою свята, поринути у вир емоцій і отримати естетичну насолоду від побаченого та почутого.

На початку заходу голова Таврійської громади Микола Свириденко від імені усіх чоловіків привітав представниць прекрасної статі із найжіночнішим святом весни, зазначивши що у Таврійській громаді – найкращі жінки, а їхні серця настільки гарячі, що й навіть зиму можуть розтопити; вручив грамоти Таврійської сільської ради за особистий внесок у розвиток Таврійської об’єднаної територіальної громади; побажав усім щасливої долі, жіночого щастя і здійснення мрій.

 

Ведучі заходу Євген Носенко, Андрій Кісельов та Олександр Салтиков не лише вихваляли жінок – красивих, мудрих, коханих, а й наголошували на їхній необхідності у житті чоловіків. Причому без певної нотки гумору тут не обійшлося, адже згадали і кумедні ситуації, в яких представники прекрасної половини себе поводять не так, як чоловіки. Вони хочуть уваги, підтримки, підставленого мужнього плеча, допомоги, щастя, кохання, подарунків і сюрпризів. А якщо чоловік невчасно прийшов додому чи не купив усе по списку в магазині, то вже образи чи навіть скандал. Або ж, якщо чоловік забув про річницю весілля – то взагалі кошмар.

Проте, незважаючи на це, все ж чоловіки погоджувались, що без жінок неможливо жити, бо вони – хранительки родинного тепла, вони – трудівниці, вони – мами. Їхньої любові вистачить на всіх, їхнє серце – добре, а душа – ніжна.

Всі гарні слова, всі компліменти цього дня були адресовані прекрасним жінкам. Та й не тільки слова...

Справжнім подарунком для жінок громади став святковий концерт, подарований творчими колективами будинку культури, що відбувся під бурхливі оплески.

Свої виступи глядачам подарували творчі колективи художньої самодіяльності Центру культури: танцювальний колектив «Ритм» (керівник Ганна Литвиненко), танцювальний колектив «Колорит» (керівник Анна Тарасенко), вокальний колектив «Зоряниця» (керівник Тетяна Темненко), вокальний колектив «Дзвіночки» (керівник Ірина Нагурна), вокально-інструментальні ансамблі «Креатив» та «Імпульс» (керівники Павло Попович та Оксана Данильченко); а також вокалісти Анна Чирко, Катерина Темненко, Юлія Пилявська, Діана Яковлєва.

 

Родзинкою заходу стали оригінальні театралізовані гумористичні постановки, які подарували актори: Олександр Салтиков, Анна Чирко, Олексій Тверденко, Ганна Литвиненко, Анна Тарасенко, Андрій Кісельов, Євен Носенко, Тетяна Темненко.

Завдяки аматорам культури кожна жінка відчула святковий настрій і теплоту привітань.

Вітаємо всіх жінок з днем жіночності, любові та весни. Чоловіки завжди намагаються здаватися сильними і розумними. Але за кожним успішним чоловіком стоїть мудра жінка. Саме ви надихаєте чоловіків на підкорення нових вершин, огортаючи коханням та ніжністю.

Нехай у кожній вашій оселі завжди лунає дитячий сміх, панують злагода і любов.

Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.

Зі святом, любі жінки!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора