A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

ДФС інформує

ДФС інформує

Товари передаються працівнику безоплатно: які наслідки при оподаткуванні податком на доходи фізичних осіб?

12:24 24.03.2020

Незаконний вилов риби

Незаконний вилов риби

17  березня 2020 року, при здійсненні рибоохоронних заходів членами громадського формування з охорони громадського порядку в Таврійській громаді було зафіксовано грубе порушення правил рибальства. На місце події одразу виїхали співробітники Оріхівського відділення поліції.

11:33 19.03.2020

Тенісний стіл в подарунок

Тенісний стіл в подарунок

Дуже приємно, що в наш час існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

08:47 12.03.2020

Милих, чарівних жінок Таврійської громади привітали зі святом неймовірним концертом

Милих, чарівних жінок Таврійської громади привітали зі святом неймовірним концертом

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси – 8 березня, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими.

19:11 07.03.2020

Що означає «самоізоляція»?

Що означає «самоізоляція»?

Самоізоляція означає, в першу чергу, утримання від контактування з іншими людьми для того, щоб зменшити ризики інфікування. Це включає будь-які ситуації, коли ви можете тісно контактувати з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше 1 метра або тривалістю понад 15 хвилин). В тому числі публічні заходи, робота, навчання, релігійні служби, спортивні змагання, розважальні заходи, користування транспортом, екскурсії, відвідування ресторанів тощо.

09:56 06.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора