A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ   ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА!

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ  ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА!

Шкільний автобус є спеціальним транспортним засобом для регулярних перевезень, що здійснюються за встановленим маршрутом і розкладом, з посадкою і висадкою дітей і педагогічних працівників на передбачених маршрутом зупинках до місць навчання і додому, а також для організації екскурсійних поїздок, здійснення нерегулярних перевезень учнів та педагогічних працівників до місць проведення позакласних і позашкільних, культурно-масових заходів і спортивних змагань, підвезення до пунктів тестування зовнішнього незалежного оцінювання, можливе забезпечення участі учасників навчально-виховного процесу в заходах (нарадах, семінарах, конференціях) районного чи обласного рівнів .

11:32 12.02.2020

Декларування 2020:  Стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних торік

Декларування 2020: Стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних торік

З 01 січня 2020 року розпочалася кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2019 року, яка передбачає подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи та визначення податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб і військового збору.

15:57 04.02.2020

Одні будують, другі руйнують.

Одні будують, другі руйнують.

Невідомі особи почали розбирати зупинку в с. Юрківка по вул. Центральній. Тільки в нездоровій голові могла з’явитися така ідея. Мабуть деякі люди вирішили, що тимчасово недіюча споруда, в майбутньому більше не знадобиться жителям нашої громади. Якщо подумати, то кому заважала зупинка? На сьогодні,  куди не глянь – нові руїни.

15:53 29.01.2020

До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

Впродовж 20-31 січня поточного року триває масштабна всеукраїнська кампанія на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 22.01.2020 № 2313/0/1-20 про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами. 

11:49 28.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора