A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

75-річниця визволення села Таврійське

75-річниця визволення села Таврійське

19 вересня виповнилось 75 років з дня визволення нашого села від німецько-фашистських загарбників. Жителі громади, учні та педагогічний колектив «КЗ «НВК Перспектива» прийняли участь в урочистому мітингу з нагоди вшанування пам’яті героїв-визволителів біля пам'ятника загиблим воїнам односельчанам.

16:07 20.09.2018

«Я тобі розповім, дитино…»

«Я тобі розповім, дитино…»

Сьогодні через багато років після визвольних боїв, серед безліч справ вдячні нащадки минулих і прийдешніх поколінь пам’ятають про всіх тих, хто визволяв нашу землю, хто пройшов війну.

14:00 17.09.2018

Куди звертатися громадянам, які постраждали від домашнього насильства?

Куди звертатися громадянам, які постраждали від домашнього насильства?

Вітаю, пане Павле! Моя кума вже не один рік мучиться зі своїм чоловіком. Той як вип’є постійно піднімає на неї руку. Вона боїться щось робити, бо переживає, що все одно ніхто їй не допоможе, а після того як вона напише заяву буде ще гірше. Скажіть, що і як їй треба зробити?

14:03 10.09.2018

Правила безпеки життєдіяльності серед дітей

Правила безпеки життєдіяльності серед дітей

Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих. Адже у нинішній час діти дуже часто потрапляють у небезпечні, скрутні ситуації, вихід з яких не можуть знайти вірно. З початком нового навчального року особливо гостро постає питання безпеки життєдіяльності дітей.

16:08 07.09.2018

День фізичної культури і спорту України

День фізичної культури і спорту України

Щороку  у другу суботу вересня в нашій державі відзначається День фізичної культури і спорту України, яке започатковане у 1994 році з метою популяризації спорту у нашій країні, і заради пропаганди здорового способу життя.

15:25 07.09.2018

Ремонт кладки

Ремонт кладки

Необхідність ремонту першої кладки між селами Юрківка та Таврійське було озвучено на одному з зібрань жителів села Юрківка. Дякуючи фінансовій допомозі ТОВ «Агро - Клас»(генеральний директор Гура А.Ю.) ініціативна група за підтримки депутата Таврійської сільської ради Пруса О.В. та на чолі  з також депутатом вищеназваної ради Сидоренко В.В. швидко відремонтували поверхню кладки.

16:40 06.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора