A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Роботи з благоустрою території  працівниками КП «Таврійськдобробут»

Роботи з благоустрою території працівниками КП «Таврійськдобробут»

Очищення території є досить трудомістким завданням. Впродовж вересня місяца, в рамках виконання програми благоустрою території, зусилля працівників КП «Таврійськдобробут» були направлені на очищення лісосмуг, в яких були проведені роботи по видаленню :

15:40 03.10.2018

До уваги депутатів ОТГ

До уваги депутатів ОТГ

 Протягом 2018-2019 рр. Інститут Політичної Освіти в рамках Проекту «Сильні ради – спроможні громади» організує низку навчальних заходів для депутатів ОТГ, присвячених статусу, правам та обов’язкам депутатів, житлово-комунальному господарству, бюджетній  сфері, земельним відносинам. Проект «Сильні ради – спроможні громади» реалізується Інститутом Політичної Освіти за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

11:44 02.10.2018

Святковий концерт до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана  «Ви людські долі світлими робили і відкривали їм щасливе майбуття»

Святковий концерт до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана «Ви людські долі світлими робили і відкривали їм щасливе майбуття»

01 жовтня працівники комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради за підтримки Таврійської філії, опорної школи КЗ «НВК «Перспектива» та учасників художньої самодіяльності Центру культури подарували людям похилого віку надзвичайне свято.

11:15 02.10.2018

Новостворені податкові інспекції надають послуги платникам податків Запорізької області

Новостворені податкові інспекції надають послуги платникам податків Запорізької області

Фіскальна служба Запорізької області наближається до завершального етапу реалізації дворівневої системи контролю та адміністрування податків і зборів, відповідно до якої Головне управління ДФС у Запорізькій області здійснюватиме фіскальні функції, а сервісне обслуговування відбуватиметься на районному рівні.

15:22 28.09.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ:

ПРЕС-РЕЛІЗ:

 В Запорізькому обласному центрі зайнятості за «круглим столом» обговорили  проблеми працевлаштування людей з інвалідністю

13:12 27.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора