A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вшанували пам'ять жертв голодоморів

Дата: 27.11.2018 10:53
Кількість переглядів: 574

Четверта субота місяця є Днем пам’яті жертв голодоморів. У цей день Україна і світ вшановують убитих голодом у 1932-1933 років, вшанувують пам’ять невинно замучених голодом. Обов’язок кожної людини – згадати, помовчати, подумати та зрозуміти те, що в світі можуть відбуватися такі страшні події, як голодомор. Необхідно завжди пам’ятати ці страшні часи і зробити все, щоб вони ніколи не повторилися.

Голодомор був помстою комуністичного тоталітарного режиму за свободу, розправою за Українську революцію 1917-1921 років.

Цього року виповнюється 85-та річниця голодомору 1932-1933 років в Україні.

Україна та весь світ вшановують пам'ять жертв геноциду Українського народу. Це був один із найжорстокіших злочинів двадцятого століття. Україна і нині вимушена захищати власну незалежність. Нехай наша пам'ять стане найбільш величним меморіалом на честь тих, хто в страшні роки голодоморів відійшов у вічність, та додасть нам сили і наснаги для відсічі агресорам та подальшої розбудови України.

Рівно о 16 годині 24 листопада працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» разом з усією країною схилили голови у хвилині мовчання перед світлою пам'яттю померлих від голоду, перед мільйонами доль, що прийняли безмірний біль, муки і страждання, розпочавши міжнародну акцію «Запали свічку пам’яті», присвячену 85-тим роковинам Голодомору.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора