Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриті змагання з дзюдо

Відкриті змагання з дзюдо

День фізичної культури і спорту в Україні святкується щорічно у другу суботу вересня. Його головна мета - залучення населення України до занять спортом і фізкультурою, а також - пропаганда активного здорового способу життя.

09:35 20.09.2021

Заходи з нагоди 78-ї річниці визволення  с.Таврійське та с.Юрківка від фашистських загарбників

Заходи з нагоди 78-ї річниці визволення с.Таврійське та с.Юрківка від фашистських загарбників

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

10:26 18.09.2021

Участь в обласному практикумі

Участь в обласному практикумі

15 вересня на базі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки відбувся обласний практикум «Культура для громади: проблеми і рішення», в якому взяли участь начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Таврійської сільської ради Анна Чирко та директор комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради Ганна Литвиненко.

15:09 16.09.2021

Дотація за бджолосім’ї

Дотація за бджолосім’ї

Виконавчий комітет Таврійської сільської ради повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції»  надається дотація за бджолосім’ї  на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60000 гривень одному отримувачу.

15:17 10.09.2021

У с. Юрківка відбулися загальні збори громадян

У с. Юрківка відбулися загальні збори громадян

10 вересня 2021 року в парковій зоні с. Юрківка відбулися загальні збори з жителями села. На зустріч з громадянами прибув голова громади Микола Свириденко, староста с. Юрківка Олександр Трюхан. Серед учасників зборів також були присутні депутати й члени виконкому Таврійської сільської ради, директор КП «Таврійськдобробут».

14:01 10.09.2021

Відбулась зустріч  з головним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління головного управління ДСНС України в Запорізькій області

Відбулась зустріч  з головним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління головного управління ДСНС України в Запорізькій області

Сьогодні, 03 вересня 2021 року, в актовій залі Таврійської сільської ради відбулась зустріч  з головним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління головного управління ДСНС України в Запорізькій області Максимом Шейком. На зустрічі були присутні голова Таврійської сільської ради – Микола Свириденко, суб’єкти господарської діяльності громади.

13:57 03.09.2021

Об’єднаймося заради допомоги дітям!

Об’єднаймося заради допомоги дітям!

Запрошуємо організації, установи які знаходяться на території Таврійської громади  з 1 по 30 вересня 2021 року долучитись до акції «Монетки дітям», аби у простий спосіб зібрати монети та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком.

15:54 01.09.2021

День пам'яті захисників України

День пам'яті захисників України

29 серпня вся Україна схиляла голови перед мужністю, патріотизмом та самовідданістю українських військових в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві. Ця дата була обрана не випадково, адже саме в кінці серпня 2014 року відбулася найстрашніші події Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. Тоді, за період з 07 по 31 січня 2021 року загинуло 366 українських солдати, а 29 серпня 2021 року, під час виходу українських військ так званим «зеленим коридором», загинуло 254 бійці.

16:38 30.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь