A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

Міста Героїв

В перші години повномасштабного вторгнення наші герої-захисники взяли удар на себе та мужньо прийняли бій з російськими загарбниками в північних регіонах. У визволенні брали участь й запоріжці, бійці, які ціною власного життя рятували Україну. Їх імена навіки закарбовано в історії нашої вільної та незалежної держави.

17:34 27.03.2023

ОБЛАСНА ВЛАДА ВЖИВАЄ ЗАХОДИ ЩОДО ВРЕГУЛЮВАННЯ СИТУАЦІЇ З МАСОВИМ ВИВІЛЬНЕННЯМ ПРАЦІВНИКІВ

Під головуванням заступника голови ОДА Віталія Сиволапа відбулось засідання спеціальної обласної комісії щодо запобігання різкому зростання рівня безробіття, де розглянули питання соціального захисту працівників підприємств у воєнний час. До засідання долучилися директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Марина Нотанова, в.о. голови Запорізької обласної ради професійних спілок Тамара Белескова, перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Павло Науменко, заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Кошечко, заступник Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій П’ятницький та представники структурних підрозділів облдержадміністрації.

17:33 27.03.2023

В Україні стартує проєкт «Варта вашої оселі» 

  🏘   В Україні стартує проєкт Департаменту поліції охорони «Варта вашої оселі». Проєкт реалізовується за підтримки Національної поліції України.       ❗️Мета проєкту– інформування населення щодо ефективних засобів захисту від злочинних посягань, побудова безпекового середовища у громадах та профілактика майнових злочинів. Адже ключове завдання Національної поліції, і безпосередньо поліції охорони – безпека громадян.  - Аби ваш дім став неприступною фортецею для посягань злодіїв, - каже начальник Управління технічної охорони Департаменту поліції охорони Віталій Новіков, – обирайте послуги поліції охорони. А саме:  🔻 комплекс засобів та заходів:  🔻 сучасна охоронна сигналізація та робота професіоналів:  🔻 якісне обслуговування, надійне спостереження та миттєве реагування.    ☝️    Нагадаємо, нам довіряють захист власного майна та особисту безпеку понад 400 тисяч фізичних і юридичних осіб й щороку їхня кількість постійно зростає.       З питань замовлення охорони  або отримання консультацій телефонуйте з мобільного на номер📞 9899 або на сайті: www.securitypolice.com.ua, і ми подбаємо про вашу безпеку!                             Управління поліції охорони Запорізької області #тільки_поліціяохорони #квартира_домівка_бізнес_під_охорону #безпека_понад_усе #охоронні_послуги #мипоруч #надійна_охорона

14:13 23.03.2023

НАЧАЛЬНИК ЗАПОРІЗЬКОЇ ОВА ВІДВІДАВ ВІЙСЬКОВИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ

У рамках робочої поїздки Юрій Малашко ознайомився з функціонуванням територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Очільник регіону показали наслідки обстрілів, а також відзвітували щодо забезпечення функціонування служб, які забезпечують прийом поповнення. 

10:22 13.03.2023

БІЙЦІ ДОБРОВОЛЬЧИХ БАТАЛЬЙОНІВ ТРЕНУЮТЬСЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ БОЙОВИХ ЗАВДАНЬ

На тренувальний полігон  учасників “Гвардії Наступу” завітав начальник ЗОВА Юрій Малашко, де ознайомився з програмою підготовки та особисто поспілкувався з інструкторами і добровольцями.

14:04 10.03.2023

ЮРІЙ МАЛАШКО ПОСПІЛКУВАВСЯ З КАНДИДАТАМИ ДО ДОБРОВОЛЬЧИХ БРИГАД

На початку лютого по всій Україні стартувала кампанія набору добровольців до штурмових бригад “Гвардія Наступу”. Керівник ЗОВА Юрій Малашко завітав до одного з центрів прийому заяв та поспілкувався з кандидатами на вступ.

16:45 03.03.2023

Гвардія наступу: добровольчі бригади

В Україні триває набір до добровольчих бригад “Гвардії наступу”. Загалом формують 8 штурмових бригад метою яких є звільнення окупованих територій від ворога. 

17:03 23.02.2023

Гвардія Наступу: умови вступу

В Україні триває набір до добровольчих бригад «Гвардії наступу». Це 8 штурмових бригад метою яких буде звільнення окупованих територій України та закріплення кордонів на 1991 рік. У межах кампанії набирають виключно добровольців, які пройдуть спеціальне навчання від загартованих боями професіоналів. 

18:02 22.02.2023

Час повертати своє. Приєднуйся до “Гвардії наступу”

Вмотивовані українці можуть обрати одну з 8-ми бригад. Їх сформували при Міністерстві внутрішніх справ України. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. 

15:15 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора