A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

День самоврядування в школі

День самоврядування в школі

Вчителі нашої школи та ШППР "Таврія", довго порадившись, вирішили у нашій школі започаткувати гарну традицію, яка в майбутньому, сподіваємось, буде працювати в системі. Тож вирішили започаткувати тридицію - проведення Дня самоврядування в школі.

10:21 26.04.2018

ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

21 квітня на базі спортивного залу КЗ "Центр культури, дозвілля та спорту" відбулись змагання з волейболу серед організацій Таврійської ОТГ. У змаганні взяли участь 4 команди. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги.

11:59 23.04.2018

проходження флюорографії

проходження флюорографії

Шановні жителі! с. Таврійське і с. Любимівка Запршуємо Вас на проходження флюорографії. Флюорограф буде працювати з 9-00 до 12-00 години

11:59 20.04.2018

GRAND EXPERT

GRAND EXPERT

Про застосування пестицидів та агрохімікатів Відповідно до статті 37  Закону України  «Про бджільництво» з метою недопущення загибелі бджіл суб’єкти господарювання , які застосовують засоби захисту рослин для обробки медоносних рослин, зобов’язані не пізніше ніж за три доби до початку обробки через засоби масової інформації попередити про це органи місцевого самоврядування, населення та пасічників, пасіки яких знаходяться на відстані до десяти кілометрів від оброблюваних площ. При цьому повідомляється дата обробки, назва препарату, ступінь і строк дії токсичності препарату.

14:04 16.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора