A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

" Запрошуємо в королівство книг"

Дата: 04.06.2018 14:46
Кількість переглядів: 919

Книги - вірні, мудрі друзі. Вони ведуть у дивний і прекрасний світ. Дружба з книгою - це свято! І таке свято відбулося 04 червня в Таврійській сільській бібліотеці КЗ ''Центр культури, дозвілля та спорту'' проведено спільний захід з КЗ «НВК «Перспектива». Захід, присвячений її Величності Книзі, мав назву:

" Запрошуємо в королівство книг" в рамках акції «Бібліотека іде до дітей».

Метою акції стало розширення бібліотечного простору, змістовно та цікаво довести до відома дітей значення книги в житті та популяризацію читання серед дитячої аудиторії. Головна мета – формування громадської думки про читання як соціальної цінності та бібліотеки як найважливішого елементу культури.

Учасниками були  діти 1 - 4 класів. Всього 31 дитина та 4 дорослих. На святі були презентовані нові книги, енциклопедії та дитячі журнали. Особливий інтерес визвав у дітей журнал Барвінок, якому у цьому році виповнилось 90 років. Діти читали вголос книги і жваво їх обговорювали, розповідали прислів'я про книгу, відгадували загадки, відповідали на питання вікторини. Діти показали гарні знання і переможці та найбільш активні отримали призи.

Найактивніші користувачі бібліотеки 1 та 2 класу отримали посвідчення читача і були нагородженні гучними  оплесками.

Новими читачами бібліотеки стали  7 дітей. Сподіваємося , що ця зустріч пробудить у дітей інтерес до книги і бажання читати.

 

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора