A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Партнерство задля стійкості України

Дата: 30.03.2024 11:29
Кількість переглядів: 141

На минулому тижні сільський голова Микола Свириденко взяв участь у триденному воркшопі  “Відновлення  стійкості”. Захід організований Фондом “Партнерство задля стійкості України”. Цей воркшоп об'єднав представників місцевого самоврядування та військових адміністрацій з прифронтових громад, щоб надати їм практичні стратегії подолання викликів великої війни.

Комплексна навчальна програма була спрямована на розвиток навичок, необхідних для лідерства в умовах невизначеності. Учасники й учасниці отримали знання про стратегії виходу з непередбачуваних ситуацій, навчилися ефективному плануванню та прийняттю рішень. Участь в інтерактивних заходах і майстер-класах допомогла вдосконалити навички управління стресом, опанувати базові методи самодопомоги та способи зміцнення психічної стійкості. Отримані знання та вміння стануть надійними інструментами у подальшій роботі, допомагаючи лідерам місцевого самоврядування забезпечувати психологічну підтримку жителям своїх громад.

Фонд “Партнерство задля стійкості України" (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. Фонд реалізує проєкти, спрямовані на створення міцного фундаменту для української держави, громадянського суспільства та приватного сектору, підвищуючи загальну стійкість перед лицем російської агресії.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора