A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відкритий Обласний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат

Дата: 26.02.2018 17:08
Кількість переглядів: 924

24 лютого 2018 року секція з дзюдо КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради на чолі з керівником Зотовим Віктором Миколайовичем взяли участь у Відкритому Обласному турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. пам’яті загиблих воїнів-афганців та воїнів АТО, а також з нагоди відзначення річниці пам’яті  Героїв Небесної Сотні.

Змагання були досить тяжкими та налічували близько 120 учасників з Запорізької та Донецької областей. Нашим спортсменам вдалося вибороти призові місця, за що вони були нагороджені медалями та кубками.

Перші місця здобуи – Зубковська Анастасія, 2006 р.н. в ваговій категорії 40 кг та Кушніренко Кіра, 2006 р.н. в ваговій категорії 44 кг.

Треті призові місця серед юнаків здобули – Гайдай Андрій, 2007 р.н. в ваговій категорії 38 кг та Темченко Денис, 2007 р.н.в  ваговій категорії 38 кг.

Грамотою в номінації за волю до перемоги був відзначений Майор Іван.

Нашим спортсменам хочеться побажати, щоб кожне досягнення наближало до заповітної мрії, щоб особисте життя було сповнене добрих емоцій і щирих почуттів. Високих Вам результатів і красивих перемог!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора