A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2023 09:54
Кількість переглядів: 137

Починаючи з 2014 року українці воюють на фронті, волонтерять, працюють у тилу. З 24 лютого 2022 року весь наш народ та громадяни України з новою силою доводять щодня незалежність своєї держави як найвищу цінність, а також неодмінну умову реалізації власної свободи та своїх прав. Ми усвідомлюємо, що нині йдеться далеко не лише про території і кордони, сьогодні йде кривава боротьба за саме існування Українського народу, на знищення якого зорієнтований агресор.

Україна ні на кого не нападала. Завжди сповідуючи ідеали миру й демократії, виявляючи повагу до чужих кордонів, міжнародного права та незалежності інших держав, Україна стала жертвою країни-терориста світового масштабу - російської федерації. Зазіхаючи на державний суверенітет і незалежність України, кремлівський режим спровокував розбалансування чинної системи колективної безпеки на європейському континенті та, м’яко кажучи, несприятливі наслідки планетарного масштабу.

Нині увесь цивілізований світ розуміє, що незалежна сильна Україна - надійний форпост його стабільності і спокою. Навіть в умовах широкомасштабної російської агресії наша держава, поміж тим, продовжує робити все, аби забезпечувати продовольством країни, які цього потребують, надавати гуманітарну й інші види допомоги у зонах стихійних лих та виконувати решту функцій, притаманних нормальній сучасній країні - суб’єкту міжнародних відносин.

Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, війни, яка триває майже десять років, Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів.

Єднання Українського народу навколо захисту своєї держави, незалежності та європейського вибору, феноменальна стійкість та сміливість українців, наша ефективна офіційна і народна дипломатія сприяють потужній підтримці України цивілізованим світом та ще яскравіше на контрастах підкреслюють справжню личину покидьків і васалів кремлівського режиму, від яких день за днем відвертається кожен, хто має гідність і самоповагу.

Сильна незалежна Україна - це людиноцентрична держава, у якій зацікавлений світ. Відстоюючи власну незалежність сьогодні, убезпечуємо народи Європи від можливих посягань з боку агресора, стверджуємо гідне місце нашої країни у сім’ї цивілізованих європейських держав.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора