A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Прощання із захисником України

Дата: 02.06.2023 11:38
Кількість переглядів: 903

Сум, біль, жаль… Жорстока та безпощадна війна, спричинена повномасштабним вторгненням росії, забирає життя тих, хто самовіддано прагнув захистити нашу рідну землю від лютого ворога. Сумна звістка знову сколихнула нашу громаду: стало відомо про загибель жителя села Юрківка Барнінця Григорія Володимировича (23.01.1987 р. н.). Григорій був на Азовсталі, потім в Оленівці, а далі невідомість: більше року жодної інформації про стан та місце перебування. На превеликий жаль, довгі очікування, пошуки та надії для родини Григорія не виправдалися – його життя обірвалося 28 липня 2022 року в смт. Оленівка Донецької області.

Непоправна втрата: без сина залишилася мати, без батька – малолітній син. Висловлюємо всій родині загиблого Героя щирі співчуття та слова вдячності за його відданість Батьківщині. Нехай земля йому буде пухом. Вічна пам'ять та слава захиснику України.

Церемонія прощання з Барнінцем Григорієм Володимировичем відбудеться 04 червня 2023 року об 11.00 в Православній церкві  (р-н Бабурки). Поховання проводитиметься об 12.00 на кладовищі Святого Миколая на Хортиці. Для прощання з загиблим надається автобус, виїзд        о 9.00 від Юрківської філії Таврійської гімназії «Перспектива»  за адресою с. Юрківка. вул. Центральна, 143.

Слава всі загиблим героям, що боронили нашу землю! Їхній подвиг – неоціненний внесок у нашу Перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора