A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Час повертати своє. Приєднуйся до “Гвардії наступу”

Дата: 21.02.2023 15:15
Кількість переглядів: 181

Вмотивовані українці можуть обрати одну з 8-ми бригад. Їх сформували при Міністерстві внутрішніх справ України. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. 

 

Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава розпочала національну кампанію з рекрутингу.

 

Комплектування цих бригад ґрунтується саме на наборі високомотивованих кадрів. Головний фокус – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати рішення, мотивованих звільняти українську землю та наших людей.

 

Долучитися до «Гвардії Наступу» можна заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua або звернувшись до ЦНАПу щодня з 9 до 19.

 

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:

🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;

🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора